Betty Vișănescu, prima intervenție estetică. Cum arată fiica lui Florin Salam după ce și-a pus silicoane

16.04.2022, 10:49

Betty Vișănescu și-a îndeplinit în sfârșit marea dorință. La trei ani după ce a devenit mamă, artista a ales să își facă prima operație estetică. Fiica lui Florin Salam a anunțat ce intervenție și-a făcut.
Betty, fiica lui Florin Salam, a apelat la medicul estetician, după ce, recent, mărturisea că își dorește să își mărească bustul. Se pare că vedeta a luat în sfârșit decizia și și-a îndeplinit dorința. Aceasta a ales să facă o mastopexie, o ridicare a sânilor.
Solista a mărturisit că intervenția estetică nu a fost un moft, ci o necesitate. După naștere, corpul său a suferit mai multe modificări.

”Am stat multă vreme să mă gândesc dacă doresc să-mi fac această intervenție”

”Sunt bine. Vă mulțumesc pentru mesaje. A fost totul bine, iar eu am avut parte de cea mai bună îngrijire din partea asistentelor și a medicului. Astăzi am avut o intervenție chirurgicală, este vorba despre o mastopexie cu implant mamar, iar eu sunt foarte mulțumită. Sunt foarte bucuroasă că mi-am împlinit în sfârșit această dorință. Am stat multă vreme să mă gândesc dacă doresc să-mi fac această intervenție, însă a fost o necesitate, nu un moft, dar bineînțeles că schimbă și fizicul în mai bine”, a spus Betty Vișănescu pe pagina sa de Instagram.

Fiica lui Florin Salam a mai explicat că și-a dorit să-și pună silicoane deoarece sânii săi s-au schimbat după naștere. Betty a născut un băiat în anul 2018.

”Aleg să am grijă de mine ca să mă pot simți femeie”

”Când ești mamă, corpul ți se modifică, iar eu fiind o mamă tânără, aleg să am grijă de mine și să arăt întodeauna cum imi place, ca să mă pot simți femeie. Am ales un doctor bun și sunt tare mulțumită”, a mai zis ea pe Instagram.

Betty a mai apelat la medicul esteticcian. Vedeta și-a mărit și buzele cu acid hialuronic.

citește și...