Betty Salam intenționează să facă primele intervenții estetice. „Nu este un moft”

24.01.2022, 14:09

Betty Salam intenționează să facă primele intervenții estetice. Fiica lui Florin Salam a mărturisit că intervenția pe care dorește să o facă necesită multă grăsime. Artista spune că dorește să facă îmbunătățiri la corp, dar să își facă și implant mamar. ”Mi-aș dori să mai îmi fac sânii pentru că am devenit mamă”, a spus Betty.

Într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Betty Salam a vorbit despre toate schimbările din viața ei și tot ce își dorește să facă.

Fiica lui Florin Salam vrea să își modeleze trupul. Artista și-a dorit o intervenție de mărire a feselor, pe care nu a făcut-o încă. Mai mult, fiica lui Florin Salam vrea să își facă și o operație estetică la sâni.

Ce îmbunătățiri estetice își dorește să-și facă Betty Salam

„În pandemie am arătat cel mai bine! Fix atunci când a început pandemia mergeam la sală încontinuu, aproape în fiecare zi. Și aveam pătrățele, ca niciodată în viața mea. Și am avut niște pitici pe creier. Am vrut să mi fac o intervenție pentru care trebuie să ai multă grăsime. Eu nu aveam deloc… Nu știu dacă am renunțat la idee, acum nu îmi vine nici să mai dau înapoi pentru că m-am îngrășat.

Nu m-am mai dus să-mi fac intervenția pentru că doctorul la care trebuia să merg nu este din România și din cauza pandemiei s-au decalat toate programările și m-a pus pe mine mult mai târziu, iar eu nu m-am mai dus! Nu am fost hotărâtă ce vreau! Voiam să îmi măresc o parte a corpului, fesele! Eu, când slăbesc, mă simt cel mai bine la 49-50 de kilograme, 52, hai, și nu am deloc forme, oricâtă sală aș face! Dacă o să-mi fac intervenția, nu știu dacă o să vreau să mai slăbesc, pentru că te modelezi. Acum nu m-am mai axat pe mâncat, vroiam să mă îngraș, că așa fac intervenția. Acum cred că am 60-61 de kilograme, e foarte mult pentru mine, e enorm! Mi-aș dori să mai îmi fac sânii pentru că am devenit mamă, iar atunci când devii mamă, corpul tău se schimbă foarte mult. Nu este un moft, este o necesitate. Eu nu exagerez niciodată atunci când vreau să îmi fac o intervenție, nu e genul meu… prefer să fie mai puțin decât mai mult!”, a adăugat frumoasa fiică a lui Florin Salam, potivit click.ro.

Betty spune că nu este pregătită pentru al doilea copil

Betty spune că nu este pregătită pentru al doilea copil, pentru că vrea să se axeze pe cariera sa.

“Chiar dacă are cel mic are 3 ani e foarte devreme acum să mă gândesc la un al doilea copil pentru că eu vreau să mă focusez pe cariera mea. Am stat foarte mult acasă și nu am făcut nimic, adică am mers la studio! Acum vreau să muncesc, să fac ceva!”, a mai spus tânăra mamă și artistă.

“Sunt o mamă foarte grijulie, probabil exigentă câteodată pentru că îmi doresc să fie totul perfect și nu e bine. Probabil e din cauza zodiei pe care o am, Fecioară! Exagerez uneori. Nu ai voie să faci aia, nu aia…iar copilul nu înțelege.”, a mai spus Betty Salam la Exclusiv VIP.

citește și...