Benny Adegbuyi, declarație neașteptată despre Antonia. ”Velea, nu te supăra!”

17.01.2021, 12:12
Benny Adegbuyi, declarație neașteptată despre Antonia. ”Velea, nu te supăra!”
Benny Adegbuyi, declarație neașteptată despre Antonia. ”Velea, nu te supăra!”

Benny Adegbuyi a făcut o declarație neașteptată despre cântăreața Atonia, la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Benny Adegbuyi a fost invitat în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a fost supus provocării ”spui tot sau îți va lua gura foc”. Luptătorul a dat răspunsuri neașteptate la întrebările puse de moderatorul Cătălin Măruță.”Dacă nu ai fi căsătorit și ai fi obligat să ai o relație cu o femeie din showbiz-ul românesc, pe care ai alege-o?”, a fost întrebat Benny Adegbuyi. ”Antonia. Cea mai frumoasă. Velea, nu te supăra!”, a spus sportivul.

”Dacă i-ai avea în față pe Daniel Ghiță, Ciprian Sora și Cătălin Moroșanu, căruia i-ai aplica un croșeu fără să ai prea multe remușcări?”, a fost una dintre întrebările la care a mai răspuns Benny Adegbuyi. ”Cătălin Moroșanu. Duce, e puternic… Nu s-ar supăra pe mine, e prietenul meu”, a fost răspunsul sportivului.

Cum a ajuns Antonia în România

Antonia a locuit multă vreme în America. Aceasta a ajuns în România la vârsta adolescenței și a făcut-o pentru a fi alături de tatăl ei din acte, Mihai Iacobescu, după cum a declarat mama artistei, Denise Iacobescu. „În România am născut şi la 11 luni am plecat cu ea în America. Deci Antonia nu are nicio amintire din copilăria ei, din România”, a explicat Denise Iacobescu într-un interviu la TV.

„Prima oară am trăit în Utah după care ne-am mutat în Vegas. În Vegas am avut propriul meu business, make-up artist, cosmetician, absolut tot ce ţine de beauty. A fost o întâmplare. A venit Antonia cu tatăl ei aici, pentru că îşi cunoscuse actuala soţie. Ea nu mai fusese niciodată în România, a venit cu el, s-a decis să rămână aici… Ea a venit la vârsta de 18 ani aici. Nu m-am gândit că vrea să rămână, am zis că e doar o simplă vizită şi că se va întoarce”, a completat mama Antoniei.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat că divorțul lor a fost pronunțat.

citește și...