Bella Santiago, câștigătoarea ”X Factor”, vine la ”Chefi la cuțite”

28.10.2020, 15:22
Bella Santiago, câștigătoarea ”X Factor”, vine la ”Chefi la cuțite”
Bella Santiago, câștigătoarea ”X Factor”, vine la ”Chefi la cuțite”

Bella Santiago, câștigătoarea concursului ”X-Factor”, vine în această seară la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Originară din Filipine, Bella Santiago va găti un preparat care să îi amintească lui chef Sorin Bontea de aventurile sale pe durata participării la shoe-ul ”Asia Express”. Bella Santiago a venit în România în urmă cu patru ani, timp în care s-a căsătorit, a câștigat concursul ”X-Factor”, a ieșit învingătoare într-unul dintre sezoanele emisiunii  ”Te cunosc de undeva!” și a intrat și lumea gastronomică, deschizându-și un restaurant cu specific filipinez.

Tot în ediția de azi a show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, ultima ediție a degustărilor pe nevăzute, chefii vor avea partea de o întâlnire deosebită. Mariea Crîșmaru este singura femeie din lume care a făcut ânconjurul lumii pe jos. Conform Guiness Book, cea mai lungă călătorie pe jos făcută vreodată de o femeie îi aparține ei: 3 ani și jumătate, 120 de țări și 7 continente.

Bella Santiago și-a amânat nunta

Bella Santiago este căsătorită cu Nicolae Ionuț Grigore. Vedeta are o fiică dintr-o relație anterioară. Artista a reușit să o aducă pe fiica ei în România de curând.

Bella Santiago și partenerul ei de viață urmau să facă nunta anul acesta, însă planurile le-au fost date peste cap. Înainte ca pandemia de coronavirus să facă ravagii în întreaga lume, Bella Santiago voia să se căsătorească pe 9 mai 2020, unde invitase aproximativ 100 de persoane. Ulterior, data s-a decalat, însă pentru că pericolul infectării nu a trecut, a decis, împreună cu partenerul ei, să anuleze definitiv nunta.

Artista a dezvăluit că avea absolut totul pregătit pentru ziua cea mare, de la rochia de mireasă, până la invitațiile date persoanelor apropiate. „Trebuia să facem și nunta, dar n-am făcut. Eram foarte supărată, am și rochie și invitații și totul dat, tortul…”, a spus Bella Santiago în cadrul emisiunii „Showbiz Report”.

citește și...