Bebelușul care seamănă izbitor cu Boris Johnson este pregătit pentru o nouă tunsoare după ce premierul a demisionat

09.07.2022, 14:55

Schimbare de look pentru sosia lui Boris Johnson. Tatiana Doronina a dezvăluit motivul pentru care se gândește să îi facă o nouă tunsoare bebelușului David, sosia lui Boris Johnson, în urma demisiei de ieri. “El are părul foarte foarte lung și subțire, ceea ce nu este obișnuit pentru blonde. Multă lume crede că este o fată acum”

Mama unui bebeluș care seamănă perfect cu Boris Johnson se gândește să-i facă fiului ei o tunsoare nouă.

Tatiana Doronina, în vârstă de 36 de ani, și bebelușul David, în vârstă de un an, au ținut prima pagină a ziarelor anul trecut, când David s-a născut cu părul blond ondulat pe care îl poartă premierul, potrivit dailystar.co.uk.

Schimbare de look pentru sosia lui Boris Johnson

Daily Star a contactat-o pe Tatiana după ce Boris a demisionat. Ea a dezvăluit că ea și soțul ei, Ruslan, se gândesc la o nouă tunsoare pentru băiețelul lor, dar nu din cauza asocierii cu liderul conservator demisionar, pe care familia ucraineană “îl iubește”.

Ea a spus: “El are părul foarte foarte lung și subțire, ceea ce nu este obișnuit pentru blonde. Multă lume crede că este o fată acum”.

“M-am simțit prost pentru că mi-am expus copilul în public. Eram speriată”

Tatiana a recunoscut că va fi “dureros” să-i taie șuvițele lui David, dar se teme că acestea ar putea crește în curând până la 20 de centimetri lungime.

Anterior, familia s-a gândit să-l asocieze pe David cu o agenție de modeling pentru bebeluși. Cu siguranță are un aspect unic și pare foarte fotogenic pe pagina sa de Instagram.

Cu toate acestea, povestea asemănării sale cu Boris a devenit globală anul trecut, ceea ce a determinat-o pe Tatiana să se răzgândească.

“M-am simțit un pic prost pentru că mi-am expus copilul în public. Eram speriată”, a spus ea.

Asemănarea sa cu premierul Johnson a fost observată de asistente medicale la scurt timp după nașterea sa, pe 1 martie, potrivit mamei sale, Tatiana Doronina, în vârstă de 35 de ani.

Părinții lui David sunt adesea opriți pe străzi și în locuri publice de străini care îl compară pe micuț cu Boris Johnson.

După comentariile din spital, tatăl Ruslan, în vârstă de 43 de ani, a sugerat să îl numească pe primul lor fiu după numele premierului, dar Tatiana a refuzat.

 

citește și...