Bebe Cotimanis, în lacrimi după moartea lui Ion Dichiseanu. Unde va fi înmormântat marele actor

21.05.2021, 09:32
Bebe Cotimanis, în lacrimi după moartea lui Ion Dichiseanu. Unde va fi înmormântat marele actor
Bebe Cotimanis, în lacrimi după moartea lui Ion Dichiseanu. Unde va fi înmormântat marele actor

Joi, 20 mai, teatrul românesc a mai pierdut o stea! Maestrul Ion Dichiseanu a murit la vârsta de 87 de ani. Vestea că marele actor a decedat a întristat lumea artistică de la noi.

Constantin Cotimanis nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în direct, la emisiunea lui Cristian Brancu, de la Prima TV. Actorul a transmis un mesaj dureros, după ce a aflat de trecerea în neființă a lui Ion Dichiseanu.

Bebe Cotimanis, mesaj dureros după moartea lui Ion Dichiseanu

“Să ai drum lin și lumină, prietene! Tu ești obișnuit să stai în lumină. Mi-a plecat un prieten bun. Dichi e un domn, asta e doar o trecere. Ai fost un lord și ești un lord în continuare. Sunt mândru că am jucat cu tine la Teatrul Nottara. El fuma întruna, mereu avea o țigară în gură. Îl întrebam: și el zicea: . El nu trăgea în piept. Drum în lumină, prietene! Și la verticală tot cu voioșie!”, a fost mesajul lui Constantin Cotimanis, în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Trupul neînsuflețit al lui Ion Dichiseanu va fi depus vineri, la ora 13:00, în foaierul Teatrului Nottara, iar cei care doresc îi vor putea aduce un ultim omagiu. El va fi înmormântat sâmbătă, 22 mai, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu. Înmormântarea regretatului actor se va desfășura cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

Simona Florescu, devastată de moartea lui Ion Dichiseanu

Vedeta a dezvăluit că Ion Dichiseanu a decedat în brațele fiicei lor, Ioana. Simona Florescu și Ion Dichiseanu au fost căsătoriți timp de 23 de ani. Cei doi au divorțat în 2009.

“A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit.

Am sperat până în ultimul moment, credeam că totuși se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere sa lupte. Acum, tot greul cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții”, a spus Simona Florescu, pentru Fanatik.ro.

 

citește și...