“Barbie umană”: O transformare radicală. Cum arată tânăra care și-a făcut 30 de injecții cu acid hialuronic în buze

13.09.2022, 15:11

Ca urmare a atâtor intervenții datorate obsesiei pe care o urmărește, buzele aproape că îi acoperă ambele nări. Bulgăroaica Andrea Ivanova a devenit un trend pe rețelele de socializare datorită imaginii sale. La doar 24 de ani, tânăra vrea să devină o păpușă Barbie, motiv pentru care și-a făcut peste 30 de injecții cu acid hialuronic, obținând recordul pentru persoana cu cele mai mari buze din lume.

Numele ei este Andrea Ivanova și a avut o provocare pentru ea însăși. Deși are 23 de ani, ea încerca de ceva vreme să fie o copie a lui “Barbie”. De aceea i s-a dat numele de “Barbie umană”…

Această tânără și-a făcut 30 de injecții cu acid hialuronic în buze, ceea ce a însemnat că și-a schimbat radical aspectul. La toate acestea, ea a mărturisit că nu intenționează să înceteze să se mai opereze, un indiciu clar a ceea ce intenționează să facă, potrivit marca.com.

“Barbie umană”: O transformare radicală

Cert este că își propune să aibă “cele mai mari buze din lume” și amintește de Anastasia Pokreshchuk, un model ucrainean cunoscut pentru că are “cei mai mari obraji din lume”.

A fost în 2018 când Andrea Ivanova a început această nouă provocare în viața ei. La doar 18 ani, ea s-a apucat să își schimbe fizionomia pentru a deveni o “păpușă Barbie”.

“Unii oameni chiar mă arată cu degetul”

De fapt, de-a lungul anilor și a numeroaselor intervenții la care a fost supusă, în special injecții cu acid hialuronic, au făcut ca Andrea să aibă buzele atât de groase încât aproape că îi acoperă nările.

Acest lucru a făcut-o să câștige popularitate și să atingă un fel de statut de influencer. Ea susține că unii dintre fanii ei au invitat-o să călătorească în lume: “Mă invită la vacanțe în diferite țări și chiar pe diferite continente. Nu am acceptat niciodată, dar poate că într-o zi o voi face”, a spus Ivanova.

Pe lângă buze, Andrea a suferit diferite intervenții, cum ar fi mărirea pomeților și modelarea bărbiei și a liniei maxilarului.

“Mi-am făcut toate intervențiile și procedurile în orașul în care locuiesc, în Sofia, dar intenționez ca următoarea operație pentru sâni și mai mari să o fac în Turcia sau Germania, pentru că și în aceste țări există specialiști foarte buni”, a spus ea.

“Unii oameni chiar mă arată cu degetul, se ceartă cu mine, discută despre aspectul meu, unii mă fluieră, alții râd de mine, fac mișto de mine și, bineînțeles, sunt oameni care vin la mine și mă felicită și vor să facă poze cu mine”, a adăugat Ivanova.

Potrivit bulgăroaicei, până acum a cheltuit aproximativ 27 de milioane de pesos numai pentru buzele sale și pentru a le menține sănătoase, încearcă să le hidrateze constant cu diferite creme.

citește și...