Cum arată bărbatul cu cea mai lungă limbă din lume. “O folosesc pentru a picta”

01.07.2022, 15:25

În lume se pot găsi cele mai variate excentricități și, în acest sens, celebra carte Guinness World Record este dedicată compilării diferitelor persoane care se remarcă prin ceva anume, cum ar fi cel mai scund bărbat din lume sau cea mai înaltă femeie din lume. În acest caz, una dintre ciudățeniile pe care le conține cartea este că un american are cea mai lungă limbă din lume.

Cartea, care a luat naștere în anii ’50 ca o idee pentru a pune capăt discuțiilor interminabile din baruri, îl are printre paginile sale pe Nick Stoeberl, un tânăr artist și comediant, care are cea mai lungă limbă de pe planetă, cu o lungime de 10,1 centimetri. Organul muscular este măsurat de la vârf până la mijlocul buzei superioare închise”, potrivit paginii oficiale.

“Cred că unul dintre cele mai utile lucruri pe care mi le oferă limba mea este că nu trebuie să folosesc un șervețel”, a declarat Nick cu seriozitate și a dat exemplu cum își curăță gura dacă are resturi de mâncare.

Americanul care a doborât recordul Guinness pentru cea mai lungă limbă din lume

Totuși, acesta nu este singurul lucru de care Nick este capabil prin excentricitatea sa. Pe lângă faptul că poate savura cu ușurință o înghețată, americanul profită de organul său muscular pentru a picta:

“Îmi folosesc limba pentru a crea… cred că o poți numi artă”, a spus Nick, în videoclipul canalului Guinness World Record, unde se vede cum pictează cu limba.

Fratele său are aceeași caracteristică

Americanul crede că limba sa lungă este o caracteristică a familiei sale, deoarece fratele său are aceeași caracteristică. “De fiecare dată când prietenii mei mă prezintă cuiva nou, mă prezintă în genul ‘hei, el este Nick, omul cu cea mai lungă limbă din lume, este în Cartea Recordurilor Guinness‘”, a declarat americanul, mândru de darul său.

Trebuie remarcat faptul că Nick Stoeberl deține recordul Guinness World Record din 2012, când l-a detronat pe britanicul Stephen Taylor, în vârstă de 52 de ani, care are o limbă de 9,8 centimetri. Verificarea a fost efectuată pe 27 noiembrie 2021 în Salinas, California, și poate fi consultată pe pagina oficială a cărții.

 

citește și...