Bărbații celebri din România pe care Adina Buzatu i-ar prefera dezbrăcați. A spus exact!

29.04.2021, 12:33
Bărbații celebri din România pe care Adina Buzatu i-ar prefera dezbrăcați. A spus exact!
Pe care bărbați celebri din România i-ar prefera dezbrăcați Adina Buzatu. A spus exact!

Stilista Adina Buzatu a fost provocată să spună cine sunt bărbații celebri din țara noastră pe care i-ar prefera dezbrăcați.

Invitată la emiksiunea online pe care Marius Manole o are la Pro TV – ”Întrebarea mesei rotunde”, Adina Buzatu a fost pusă în fața unei provocări. „Îți place să îmbraci bine bărbații. Spune-mi trei bărbați cunoscuți pe care ai prefera să îi dezbraci”, i-a spus Marius Manole stilistei.

Adina Buzatu a spus numele a trei bărbați cunoscuți din România, relatează libertatea.ro. ”Bucurenci îmi place, Dragoș Bucurenci e mișto. Și Norris Măgeanu, și Dragoș Bucur. Sunt mulți, dar acum ce mi-a venit în cap. Pe Norris Măgeanu dacă nu îl știti e președintele Federației Române de Automobilism Sportiv”, a precizat aceasta.

Adinei Buzatu nu-i place să meargă la cumpărături

 

La o emisiune de televiziune,  stilista Adina Buzatu a explicat că îi este foarte greu să își aleagă hainele potrivite și că nu îi place să facă shopping.

”Mie îmi este foarte greu. De ce? Pentru că nu am timp pentrui mine niciodată. Toată lumea crede că eu scot ținutele din pălărie. Nu, nicidecum. În primul rând, eu urăsc să fac shopping, pentru că eu petrec în magazin ore întregi. Toată viața mea e în magazin. În magazin iubesc să stau, pentru că îmi e drag de clienți, să vorbesc cu ei, am parte de tot felul de experiențe frumoase cu clienții mei. Ei, dar când mă duc, de exemplu, la Milano, cu buseness, crede-0mă, mai bine stau în pat. Dacă am două ore libere vreau să stau în pat să citesc o carte. Mi se pare luxul de pe lume. Să stau în pat este răsfățul meu”, a afirmat stilista.

”N-am mai avut zile libere de o viață. Nu am timp și atunci faptul că pot să stau alea două sau trei ore, să nu fac nimic mi se pare de parcă am fost la un hotel de cinci stele și am primit nu știu ce…”, a adăugat Adina Buzatu.

citește și...