Amintirile Adinei Buzatu. ”La acea ședință foto, eu am leșinat”

14.02.2021, 14:59
Amintirile Adinei Buzatu. ”La acea ședință foto, eu am leșinat”
Amintirile Adinei Buzatu. ”La acea ședință foto, eu am leșinat”

Stilista Adina Buzatu și-a amintit de o ședință foto pe care a realizat-o cu ceva timp în urmă, la care a leșinat pentru că se simțea foarte rău.

La emisiunea “La cină”, cu Ionela Năstase și Adi Hădean, Adina Buzatu și-a amintit de o ședință foto provocatoare,realizată alături de bărbați sumar îmbrăcați. Aceasta a povestit că a leșinat la respectiva ședință foto din cauza oboselii acumulate.

“M-am întors în țară seara, aveam ședința foto și a doua zi, aveam un eveniment, lansam parfumul, și îmi trebuia una dintre poze. La acea ședință foto, eu am leșinat. Eram foarte obosită, eram nedormită de două zile și nemâncată… Și toată lumea a comentat – ce noapte extraordinară ai avut, cu atâția bărbați dezbrăcați, iar eu, săraca de mine, în spatele scenei, am leșinat pentru că mi-a fost foarte rău, deși toată lumea mi-a zis că arătam spectaculos. Le mulțumesc din suflet, dar nu mă simțeam spectaculos. Iar manechiinii, modelele respective erau băieți care lucrează cu mine de ani de zile”, a declarat Adina Buzatu la Digi24, conform stiripesurse.ro.

Adinei Buzatu nu-i place să meargă la cumpărături

La aceeași emisiune, Adina Buzatu a explicat că îi este foarte greu să își aleagă hainele potrivite și că nu îi place să facă shopping.

”Mie îmi este foarte greu. De ce? Pentru că nu am timp pentrui mine niciodată. Toată lumea crede că eu scot ținutele din pălărie. Nu, nicidecum. În primul rând, eu urăsc să fac shopping, pentru că eu petrec în magazin ore întregi. Toată viața mea e în magazin. În magazin iubesc să stau, pentru că îmi e drag de clienți, să vorbesc cu ei, am parte de tot felul de experiențe frumoase cu clienții mei. Ei, dar când mă duc, de exemplu, la Milano, cu buseness, crede-0mă, mai bine stau în pat. Dacă am două ore libere vreau să stau în pat să citesc o carte. Mi se pare luxul de pe lume. Să stau în pat este răsfățul meu”, a afirmat stilista.

”N-am mai avut zile libere de o viață. Nu am timp și atunci faptul că pot să stau alea două sau trei ore, să nu fac nimic mi se pare de parcă am fost la un hotel de cinci stele și am primit nu știu ce…”, a adăugat Adina Buzatu.

citește și...