Bărbații care fug de căsătorie. Trei zodii care nici nu vor să audă de mariaj

21.02.2022, 13:14
Bărbații care fug de căsătorie. Trei zodii care nici nu vor să audă de mariaj
Bărbații care fug de căsătorie. Trei zodii care nici nu vor să audă de mariaj

Unii bărbați nu vor să se implice într-o relație stabilă și nu vor sub nico formă să audă de căsătorie. Zodia în care aceștia s-au născut poate da detalii în această prvință, susțn specialiștii în previziuni astrologice. Despre nativi din trei zodii se spune că fug de căsătorie. Este vorba despre: Vărsător, Capricorn și Fecioară.

Bărbații din zodia Vărsătorului nu se gândesc niciodată la căsătorie sau o relație stabilă. Aceștii nativi preferă relațiile fără niciun fel de angajament.

Adoră să se distreze și să fie liber să poată face orice le trece prin cap fără a da socoteală partenerei de viață, astfel că în momentul în care aud de căsătorie vor renunța imediat la relația în care sunt implicați. Nu sunt dispuși să se implice total într-o relație de cuplu și preferă legăturile amoroase pasagere.

Bărbații care fug de căsătorie. Capricorni pun preț pe carieră nu pe viața sentimentală

Despre bărbați născuți sub semnul Capricornului se spune că pun foarte mare preț pe cariera lor profesională, mai puțin pe viața sentimentală, acesta fiind principalul motiv pentru care nu vor să audă sub nicio formă de căsătorie. În plus, ideea de a tră alături de4 cineva pentru tot restul vieții îi sperie, preferând legăturile amoroase fără nicio obligație.

Bărbații născuți în zodia Fecioarei preferă libertatea și nu suportă să dea socoteală cuiva, în special unei eventuale partenere de cuplu. Vor să aibă control total asupra vieții lor, astfel că nu își vor lua niciodată vreun angajament într-o relație sentimentală.

citește și...