Bărbat din Galați, aflat în carantină, găsit într-o piață din Arad

09.11.2021, 13:06
Bărbat din Galați, aflat în carantină, găsit într-o piață din Arad
Bărbat din Galați, aflat în caranrtină, găsit într-o piață din Arad

Un bărbat din Galați, care ar fi trebuit să fie în carantină, a fost descoperit de poliție într-o piață din Arad. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, revenise dintr-o șară cu risc epidemiologic ridicat. Bărbatul respectiv a fost amendat de poliție cu 1.000 de lei pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiliciu.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciu, a depistat un tânăr de 22 de ani din Galaţi, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu, deşi se întorsese de curând dintr-o ţară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat.

Acesta le-a spus jandarmilor a revenit în ţară în urmă cu o săptămână şi de atunci se află în Arad deşi domiciliul său declarat este în Galaţi. Bărbatul a mai afirmat că nu i s-ar fi spus să stea în carantină, informează Hotnews.

Bărbat din Galați, aflat în carantină, găsit într-o piață din Arad. Amendat cu 1.000 de lei

“Bărbatul a fost depistat în Piaţa Caius Iacob din municipiul Arad, pe timpul desfăşurării unor activităţi de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov-2. În urma stabilirii identităţii, jandarmii au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip coronavirus asociat şi avea obligaţia legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, respectiv până în data de 15 noiembrie inclusiv”, a anunţat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad.

Bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiliciu.

citește și...