Bănel Nicoliță a refuzat să participe la Survivor România 2022. Câți bani ar fi trebuit să primească fostul internațional

06.02.2022, 11:01

Bănel Nicoliță a refuzat să participe la Survivor România 2022. Producătorii de la ProTV și-au dorit să creeze o adevărată concurență între reprezentanții de la Steaua și Rapid și aveau în plan să îl convingă  pe Bănel Nicoliță să fie colegul lui Robert Nită, în cadrul competitei. Care este motivul din spatele deciziei luate de sportiv

Bănel Nicoliță este antrenorul echipei CS Făurei, unde a început fotbalul. Făurei este orașul său natal, unde a făcut primii pași în fotbal. Fostul stelist a reprezentat România la un Campionat European și a jucat în UEFA Champions League pe cele mai mari importante stadioane ale Europei.

Recent, fostul fotbalist Bănel Nicolită a spus că a refuzat să participe la Survivor România, spunând ”nu” unei sume frumușele de bani!

Câți bani ar fi trebuit să primească fostul internațional

Producătorii emisiunii de la ProTV i-au propus fostului fotbalistul să participe la emisiunea Survivor România 2022 în schimbul sumei de 20.000 de euro pe lună, adică 5 mii de euro pentru fiecare săptămână, în cazul în care aceasta ar fi rezistat în Republica Dominicană. Însă, fostul fotbalist nu a stat foarte mult pe gânduri și a refuzat.

Bănel Nicolită a explicat că vrea să stea departe de viață publică și să își continue parcursul profesional ales, acela de antrenor la Făurei. Fostul fotbalist a subliniat că nu este interesat de orice alt subiect care nu implică fotbalul.

De ce a refuzat să participe la Survivor Romania

„Nu vrea să comentez mai multe. Pe mine nu mă interesează emisiunile TV, eu sunt antrenor la Făurei, vreau să îmi văd de antrenorat, de drumul acesta pe care l-am ales. Mă interesează strict fotbalul, nu și alte chestiuni departe de el”, a spus Bănel Nicoliță, exclusiv pentru FANATIK.

Pasiunea lui Bănel Nicoliță este atât de mare pentru fotbal încât a renunțat la viața de familie. În timp ce Cristina, fosta lui parteneră de viață își dorea să construiască o familie, el a decis să își investească tot timpul și energia în muncă.

„Divorțul a fost din cauza mea. Eu am vrut sa fac ceva aici la Făurei și fosta mea soție nu a fost de acord. Am investit aici, m-am îndepărtat de familie. A fost nevoie să renunț la familie. Au intervenit discuții, reproșuri, acesta a fost motivul divorțului”, a spus el la acea vreme.

citește și...