Axinte, despre criza provocată de pandemie. ”Cea mai proastă perioadă din viața mea”

16.04.2021, 14:41
Axinte, despre criza provocată de pandemie. ”Cea mai proastă perioadă din viața mea”
Axinte, despre criza provocată de pandemie. ”Cea mai proastă perioadă din viața mea”

Axinte de la ”Vacanța mare” a mărturisit că perioada de pandemie a fost una extrem de proastă pentru el din punct de vedere al afacerilor.

Florin Petrescu, cunoscut drept Axinte de la ”Vacanța mare”, a explicat, în cadrul unui interviu pentru click.ro, cât de afectat a fost de perioada de pandemie.

”Perioada pandemiei a fost cea mai proastă perioadă din viața mea, pentru că lucram foarte mult cu primăriile, numai anul trecut aveam peste 150 de primării, pentru că era și an de litoral. Aveam vreo 80 de evenimente, nunți, petreceri, vreo 230 de evenimente, în total, care s-au cam dus. Unele s-au amânat pentru anul ăsta, care se amână pentru la anul și uite așa stăm într-o continuă amânare. Sperăm să fie bine și să ne revenim. Doamne ajută!”, a spus acesta pentru sursa mai sus-menționată.

Axinte de la ”Vacanța mare”: ”Să încercăm să mai facem și altceva”

Întrebat cum s-a reinventat pe timp de pandemie, actorul a spus: ”Păi acum încercăm cu o agenție de turism, Axinte Travel sau Axinte Tour, nici nu știu cum să îi zic, să încercăm să mai facem și altceva, în afară de cântat și spus bancuri și stand-up. Că noi nu am știut să facem altceva și acum încercăm să ne reinventăm. Asta e! Mergem înainte”.

Florin Petrescu a vorbit și despre relația cu foștii săi colegi de la ”Vacanța mare”, Mugur Migăescu și Radu Pietreanu.

”Vizavi de Vacanța Mare, normal că ținem legătura, suntem prieteni buni, și cu Mugur, și cu Radu, dar toți trec printr-o perioadă mai nasoală. Și Mugur are restaurantele închise, Radu s-a mutat la Azuga, e ok. Ne mai vedem la câte o cafea, mai vorbim, mai depănăm amintiri, că a ajuns vremea să trăim din amintiri!”, a declarat acesta.

citește și...