Avocatul Tonel Pop, noi declarații dure la adresa lui Gheorghe Dincă

11.02.2020, 14:59
Avocatul Tonel Pop, noi declarații dure la adresa lui Gheorghe Dincă
Avocatul Tonel Pop, noi declarații dure

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a făcut noi declarații dure la adresa lui Gheorghe Dincă. Bărbatul este convins că suspectul de la Caracal a avut o adevărată carieră în domeniul traficului de persoane. 

Avocatul Tonel Pop, noi declarații dure

De-a lungul anchetei de la Caracal, Tonel Pop i-a adus numeroase acuzații suspectului principal. De această dată, avocatul a declarat că el e convins că Luiza și Alexandra nu sunt singurele victime ale lui Dincă. 

„Cred că de-a lungul carierei lui, că nu s-a apucat la 70 de ani de asta, a aprovizionat toate bordelurile și cimitirile din zona. E clar că are multe victime și crime și traficare. Ne facem că nu vedem, suntem chiori toți, ia și tu pe astea și gata. Se pare că nu vrea. Nu cred că le-a omorât, eu zic că are multe alimentări de bordeluri și cimitire. Asta e realitatea din punctul meu de vedere”, a spus Tonel Pop, la RTV. 

Acuzațiile lui Tonel Pop vin în contextul în care, săptămâna trecută, au avut loc mai multe descinderi la un club de noapte din Caracal, unde mai multe minore erau obligate să danseze la bară și să se prostitueze. 

 

citește și...