Avocata familiei Luizei Melencu va fi sancționată! Ce măsură vor lua procurorii împotriva femeii

21.11.2019, 13:05
Avocata familiei Luizei Melencu va fi sancționată! Ce măsură vor lua procurorii împotriva femeii
Avocata familiei Luizei Melencu va fi sancționată! 

Cazul Caracal se complică pe zi ce trece! Procurorii DIICOT cer sancționarea avocatei familiei Luizei Melencu, după ce aceasta a declarat că nu există probe în dosarul privind dispariția tinerei de 18 ani.

Avocata familiei Luizei Melencu va fi sancționată!

Mai mult de atât, avocata a spus că nu s-a mai făcut nimic din luna august în dosarul Luizei Melencu.

Avocata Carmen Obârşanu este acuzată de conduită neprofesională și că a refuzat să pună la dispoziția DIICOT contractul încheiat între aceasta și familia Melencu.

În schimb, aceasta a declarat că legea nu o obligă să pună la dosar copia după actul original, așa că le-a dat anchetatorilor o împuternicire.

“În urmă cu o săptămână am depus o cerere de consultare a dosarului și delegația de împuternicire pe care o încheiasem în urma contractului cu familia Melencu. A doua zi, doamna Melencu a fost sunată de un ofițer și întrebată în ce condiții m-a angajat. Dânsa a spus că sunt un avocat angajat. După o oră, mă sună un agent de poliție de la București și m-a întrebat dacă familia Melencu a renunțat la domnul Tonel.

I-am spus că nu. Mi-a spus că domnul procuror solicită de la dumneavostră contractul de asistență juridică. Nu se depune contractul de asistență juridică. Eu am depus delegația și o aduc în original. Polițistul a încheiat un proces-verbal cu lucruri neadevărate, le înmânează conducerii DIICOT și vineri când am ajuns să studiez dosarul nu mi s-a spus nimic, dar s-a depus adresa către barou. Nu este adevărat ceea ce se debitează în procesul-verbal. Eu am dat o notă explicativă Baroului și nu este nicio problemă”, a spus avocata, la Antena 3.

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a mers zilele trecute la DIICOT, pentru a afla ce probe s-au strâns până acum în dosarul fiicei sale.

 

citește și...