Avocata familiei Luizei Melencu va fi sancționată! Ce măsură vor lua procurorii împotriva femeii

21.11.2019, 13:05
Avocata familiei Luizei Melencu va fi sancționată! 

Cazul Caracal se complică pe zi ce trece! Procurorii DIICOT cer sancționarea avocatei familiei Luizei Melencu, după ce aceasta a declarat că nu există probe în dosarul privind dispariția tinerei de 18 ani.

Avocata familiei Luizei Melencu va fi sancționată!

Mai mult de atât, avocata a spus că nu s-a mai făcut nimic din luna august în dosarul Luizei Melencu.

Avocata Carmen Obârşanu este acuzată de conduită neprofesională și că a refuzat să pună la dispoziția DIICOT contractul încheiat între aceasta și familia Melencu.

În schimb, aceasta a declarat că legea nu o obligă să pună la dosar copia după actul original, așa că le-a dat anchetatorilor o împuternicire.

“În urmă cu o săptămână am depus o cerere de consultare a dosarului și delegația de împuternicire pe care o încheiasem în urma contractului cu familia Melencu. A doua zi, doamna Melencu a fost sunată de un ofițer și întrebată în ce condiții m-a angajat. Dânsa a spus că sunt un avocat angajat. După o oră, mă sună un agent de poliție de la București și m-a întrebat dacă familia Melencu a renunțat la domnul Tonel.

I-am spus că nu. Mi-a spus că domnul procuror solicită de la dumneavostră contractul de asistență juridică. Nu se depune contractul de asistență juridică. Eu am depus delegația și o aduc în original. Polițistul a încheiat un proces-verbal cu lucruri neadevărate, le înmânează conducerii DIICOT și vineri când am ajuns să studiez dosarul nu mi s-a spus nimic, dar s-a depus adresa către barou. Nu este adevărat ceea ce se debitează în procesul-verbal. Eu am dat o notă explicativă Baroului și nu este nicio problemă”, a spus avocata, la Antena 3.

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a mers zilele trecute la DIICOT, pentru a afla ce probe s-au strâns până acum în dosarul fiicei sale.