Aurelian Temișan și Monica Davidescu, la 27 de ani de când s-au cunoscut. ”Dacă aș fi știut ce ne rezervă vitorul”

15.01.2022, 14:37
Aurelian Temișan și Monica Davidescu, la 27 de ani de când s-au cunoscut. ”Dacă aș fi știut ce ne rezervă vitorul”
Aurelian Temișan și Monica Davidescu, la 27 de ani de când s-au cunoscut. ”Dacă aș fi știut ce ne rezervă vitorul”

Cântărețul Aurelian Temișan, în vârstă de 49 de ani, și soția sa, actrița Monica Davidescu, în vârstă de 49 de ani, au aniversat, în urmă cu câteva zile, 27 de ani de când s-au cunoscut. Cei doi artiști au tyransmis mesaje emoționante pe conturile lor de socializare. ”Dacă aș fi știut ce ne rezervă vitorul”, a spus Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi se cunosc de 27 de ani, iar de 15 ani sunt căsătoriți.

Aurelian temișan și Monica Davidescu au sărbătorit, în data de 13 ianuarie 2022, 27 de ani de când se cunosc, ocazie cu care au transmis mesaje în mediul online.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, la 27 de ani de când s-au cunoscut. ”Și când te gândești că noi vă tot invitam la Divorțul anului”

”27 de ani. În seara lui 13 ianuarie 1995, pe la 23:00, eu intram in cabină, împreună cu prietenul meu Iustinian Radu, care mi te-a prezentat. Urma ca tu să urci pe scenă și să mă prezinți pe mine. M-ai întrebat ce aș vrea să spui despre mine. Te-am privit și ți-am spus: “simplu Monica, numele și… atât, oricum, în sală sunt aproape toți italieni”. Dacă as fi știut ce ne rezervă viitorul, ți-aș fi spus așa: Monica, intră și spune-le următoarele: Doamnelor și Domnilor, urmează… soțul meu, tatăl viitoarei și minunatei noastre fetițe, Dora, iubitor de animale, cel cu care am să-mi împart viața, cu bune, cu rele, cu neajunsuri și bucurii, tristeți și lacrimi de fericire… ?? Cred că ar fi fost o prezentare i-ne-di-tă. ? La mulți ani ție, la mulți ani nouă!”, a scris Aurelian Temișan pe contul său de socializare.


27? Cand au trecut?
La multi ani pentru noi!
Si cand te gandesti ca noi va tot invitam la Divortul anului, si pe 17 ianuarie ,si pe 28 februarie!!!

”27? Cand au trecut? La multi ani pentru noi! Si cand te gandesti ca noi va tot invitam la Divortul anului, si pe 17 ianuarie ,si pe 28 februarie!!!”, a transmis și actrița Monica Davidescu.

citește și...