Aurelian Temișan și Monica Davidescu au aniversat 15 ani de căsătorie. ”O să am grijă ca grijile tale să nu existe”

04.06.2021, 10:47
Aurelian Temișan și Monica Davidescu au aniversat 15 ani de căsătorie. ”O să am grijă ca grijile tale să nu existe”
Aurelian Temișan și Monica Davidescu au aniversat 15 ani de căsătorie. ”O să am grijă ca grijile tale să nu existe”

Cântărețul Aurelian Temișan și actrița Monica Davidescu au aniversat 15 ani de la căsătorie.

Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Data de 3 iunie are o însemnătate aparte pentru Aurelian Temișan și familia sa.”3 iunie 2021. – sunt 49 de ani de când iubita mea mamă m-a adus pe lume. – sunt 21 de ani de când ne-am logodit, în Biserica Pissiota. – sunt 15 ani de la cununia civilă și minunata nuntă făcută la Palatul Snagov. Sunt fericit să văd cum amintirile formează scutul de susținere și de propulsie pentru anii ce vor să vină. Monica, o să am grijă ca grijile tale să nu existe și să continuăm măcar în aceeași armonie. ?? Viață, stai în viață!”, a scris Aurelian Temișan în mediul online.

”La multi ani, dragul meu! Sa treci prin viata cu seninatate, cu succese si cu multe bucurii! Noi iti suntem alaturi mereu.??? Timpul trece cu viteza ametitoare. Astazi se implinesc si 15 ani de la cununia noastra.?”, a fost mesajul Monicăi Davidescu.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, 26 de ani de când s-au cunoscut

 

Cântărețul Aurelian Temișan și actrița Monica Davidescu au aniversat în luna ianuarie a acestui an 26 de ani de când s-au cunoscut.

”Oare cand au trecut 26 de ani? Parca aseara a venit la mine si mi-a spus cum sa il prezint. ?”, a scris, la acea vreme, actrița Monica Davidescu în mediul online.

”13 ian. 1995 – 13 ian. a.c. 26 de ani, pana acum, de cand ne-am cunoscut. Ani buni, frumosi, intensi, cu planuri, cu dezamagiri, cu reusite, ani in doi, dupa care in trei, dar in aproape toti anii cu animalute in casa, ani in care am asistat la nasteri, in care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani in care am botezat, am cununat, am jucat impreuna in multe spectacole, ani in care am cantat, am ras, am aplaudat si am fost aplaudati… dar cel mai important e ca am fost sanatosi si ca am fost si suntem impreuna. Sa tot fim! Cu voi in preajma, sa va bucuram ca pana acum si sa simtim ca mai vreti… si mai vreti… si mai vreti… ??”, a fost mesajul transmis de cântărețul Aurelian Temișan pe contul său de socializare.

citește și...