Aurelian Temișan, probleme la volan. ”Premieră în cei 27 de ani de condus”

07.09.2020, 08:45
Aurelian Temișan, probleme la volan. ”Premieră în cei 27 de ani de condus”
Aurelian Temișan, probleme la volan. ”Premieră în cei 27 de ani de condus”

Binecunoscutul cântăreț Aurelian Temișan a avut probleme cu poliția. Acesta a dezvăluit că a rămas fără permis după ce a fost prins conducând cu viteză.

Aurelian Temișan le-a povestit fanilor săi din mediul online ce probleme a avut. Artistul a fost prins conducând cu viteză luna trecută.

”PREMIERĂ în cei 27 de ani de condus. Luna trecută am rămas fără permis, pe trei luni. ? A fost doar vina mea. Atenția era distributivă, dar… mașina întinsă la drum, compania… extrem de relaxantă, drumul… libeeer și curat, iar radarul… în mișcare, venind după colț. ?

Nu a existat vreo urmă de îndoială că nu ar avea dreptate agentul, așa că… zilele trecute am dat testul 13 din 15 și mi-am scurtat pedeapsă.
Care dintre voi a mai trecut prin asta? Scrieți-mi, că să vă știu și eu. ? P.S. Nu îmi e frică de greșeală, atâta timp cât învăț din ea. Ție?”, le-a spus cântărețul prietenilor săi din mediul online.

Internauții l-au luat imediat la întrebări pe Aurelian Temișan.

”…și de ce scrie ADMIS 15 PUNCTE ???…. dacă sunt 13… ha ha…”, a comentat un internaut.

”Pentru că am luat maxim. Se vede că nu ai trecut prin așa ceva și mai bine. ?? Testul e 13 din 15”, i-a explicat Aurelian Temișan acestuia.

E căsătorit cu actrița Monica Davidescu și are un copil

Monica Davidescu  este căsătorită cu cântărețul Aurelian Temișan, împreună cu care are o fetiță care se numește Dora.

Recent, artista a făcut dezvăluiri din căsnicia ei, explicând de la ce anume pleacă discuțiile dintre ea și partenerul său de viață.

”Achiziții de lucruri nefolositoare”, a spus simplu Monica Davidescu.

Întrebată cum a reușit căsnicia ei și a lui Aurelian Temișan să reziste probei timpului, Monica Davidescu a răspuns:

”Nu știu. Cred că fiecare știe când să lase de la sine ca să îi fie bine celuilalt. Ne ajutăm, ne ascultăm, încercăm să ne înțelegem necesitățile și mai ales avem un drum comun din care amândoi ne străduim să eliminăm piedicile, obstacolele ce ne ies în cale, mai ales prin oameni care își bagă coada cu păreri sau acțiuni care ne deranjează echilibrul”.

 

citește și...