Aurelian Temișan, despre relația cu Monica Davidescu. ”Nu știu de ce am ales calea asta”

11.08.2021, 16:00
Aurelian Temișan, despre relația cu Monica Davidescu. ”Nu știu de ce am ales calea asta”
Aurelian Temișan, despre relația cu Monica Davidescu. ”Nu știu de ce am ales calea asta”

Cântărețul Aurelian Temișan, în vârstă de 49 de ani, formează îmoreună cu actrița Monica Davidescu, în vârstă de 49 de ani, unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri din peisajul showbiz-ului românesc. Despre relația sa cu cea care îi este parteneră de viață de foarte mulți ani a făcut Aurelian Temișan declarații într-un interviu.

Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi se cunosc de 26 de ani, iar de 15 ani sunt căsătoriți.

Aurelian Temișan a vorbit despre relația cu soția sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru impact.ro. Acesta a explicat și de ce s-a căsătorit cu Monica Davidescu abia la 11 ani după ce s-au cunoscut.

Aurelian Temișan, despre relația cu Monica Davidescu. ”Ne-am testat așadar îndelung”

“Noi ne-am grăbit încet. Sau nu ne-am grăbit deloc. Nu ştiu de ce am ales calea asta. Foarte probabil că aşa am simţit amândoi. Ne-am cunoscut în ianuarie 1995, cu ocazia unui spectacol la care luam parte şi care era prezentat chiar de viitoarea mea soţie. Apoi, ne-am logodit în 2000. Iar nunta am făcut-o în 2006, pe 3 iunie, la Palatul Snagov. Chiar de ziua mea. Ne-am testat aşadar îndelung. Dar am făcut o treabă bună!”, a declarat Aurelian Temișan pentru sursa mai sus-menționată.

“Au fost ani buni, frumoşi, intenşi, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reuşite, ani în doi, după care ani în trei. Dar în aproape toţi anii cu animăluţe în casă, ani în care am asistat la naşteri, în care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreună în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat şi am fost aplaudaţi. Dar cel mai important e ca am fost sănătoşi şi că am fost şi suntem împreună. Să tot fim!”, a mai spus artistul.

citește și...