Fiica lui Aurelian Preda, acuzații grave la adresa unui solist de muzică populară. A mărturisit că a fost abuzată sexual: ‘Am găsit poze cu mine în pat’

09.10.2019, 11:47

Fiica lui Aurelian Preda, Ana Maria Rosa, a făcut acuzații grave la adresa solistului de muzică populară Nicuşor Iordan. Adolescenta a rămas în grija acestuia timp de doi ani, imediat după moartea tatălui său.

Fiica lui Aurelian Preda, acuzații grave la adresa unui solist de muzică populară

Fata susține că Nicușor ar fi abuzat-o sexual, însă artistul neagă orice acuzație și spune că totul este o înscenare. Acest război s-a mutat, însă la tribunal.

Ana Maria Rosa a povestit luni, 7 octombrie, în emisiunea ‘Acces Direct’ de la Antena 1, că bărbatul trebuia să aibă grijă de ea, însă a abuzat-o sexual. Fata a povestit că totul a început la scurt timp după decesul lui Aurelian Preda, în septembrie 2016. În plus, ar fi fost șantajată să nu spună nimic.

Înainte de a muri, Aurelian Preda a lăsat un testament, prin care preciza ca prietenul său, Nicușor Iordan, să aibă grijă de fiica lui minoră.

‘Eram ca şi copilul lui. Eu îl consideram ca tatăl meu. Tata avea extrem de multă încredere în el şi cu limbă de moarte a lăsat ca el să aibă grijă de mine. Nu mă mai lăsa să ies din casă. Nu mă mai lăsa să mă văd cu prietenii mei. A spus că, dacă vreau să ies din casă, trebuie să mă culc cu el.

A venit după mine. M-a pus în bucătărie. Mi-a dat un ceai. Şi-a cerut scuze. A zis că nu ştie ce e cu el. Am băut ceaiul respectiv şi m-am dus în cameră. Din momentul în care am ajuns în pat, în cameră, eu nu ştiu ce s-a întâmplat’, a spus fiica lui Aurelian.

Ana Maria Rosa a mărturisit că ea crede că ar fi fost drogată în noaptea respectivă.

‘Am intrat în telefonul lui ca să îmi trimit nişte poze de la spectacolul avut în memoria tatălui meu şi atunci am găsit poze cu mine stând aici în pat. În ipostaze indecente, în lenjerie intimă’, a mai zis Ana Maria, la Antena 1.

În schimb, Nicușor Iordan se apără și spune că totul este doar o înscenare.

‘Dragii mei, astăzi am avut parte de un nou atac mediatic în ceea ce mă priveşte. S-a schimbat doar televiziunea. Înţeleg să resping toate acuzaţiile care mi se aduc, este opinia d-rei Anei Maria şi atât. Chiar dacă opinia acesteia este exprimată şi în scris! Înţeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment. Legislaţia penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică. Mi-au fost aduse atâtea acuzaţii, s-au făcut afirmaţii mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat. Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă. Fac menţiunea că după ce am fost şantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum se încearcă un şantaj mediatic în ceea ce mă priveşte’, a scris Nicuşor Iordan pe Facebook.

citește și...