Aurel Tămaș nu-și mai ascunde relația cu amanta! Artistul încă nu este divorțat

17.03.2020, 11:01
Aurel Tămaș nu-și mai ascunde relația cu amanta! Artistul încă nu este divorțat
Aurel Tămaș nu-și mai ascunde relația cu amanta! Artistul încă nu este divorțat

Aurel Tămaș nu-și mai ascunde relația cu amanta tinerică! Artistul de muzică populară se iubește de ceva timp cu Eliza Ancău, o tânără de 27 de ani.

Aurel Tămaș nu-și mai ascunde relația cu amanta! Artistul încă nu este divorțat

Cu toate acestea, Aurel Tămaș încă nu este divorțat, iar soția lui Marieta suferă enorm.

‘Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu’, declara mama copiilor lui Aurel Tămaș, pentru Click!

În vreme ce soția îl așteaptă să revină acasă, solistul de muzică populară susține concerte în care își dă pe față relația cu amanta. Recent, Aurel Tămaș a postat pe rețelele de socializare imagini din timpul unui recital susținut în Italia.

În spatele acestuia se afla un panou publicitar pe care era chiar femeia care i-a distrus căsnicia. Aurel Tămaș a negat în repetate rânduri că ar avea o relație extra-conjugală și a ținut să precizeze că Eliza îi e dragă.

‘Am alte treburi mai importante de făcut, nu să vorbesc despre viaţa mea personală. Ce treabă aveţi voi? Dacă dumneavoastră credeți că am divorțat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu știu cum a apărut știrea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna.

Nu am divorțat, nu sunt despărțit. Viața mea privată e privată și sunt un om destul de așezat mental. Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri să-mi ridic poalele in cap. Oricum nu e prima dată când se scrie că eu divorțez, au mai scris de vreo patru ori până acum. De unii scriu ca au murit, de mine ca am divorțat! O să-i invit la cheful de divorț’, declara pentru Click!, Aurel Tămaș, în 2018, după ce s-a aflat că are o amantă.

Apropiații artistului susțin că acesta își răsfață iubita tinerică numai cu cadouri și vacanțe scumpe.

‘Tămaş o răsfaţă cu tot ce-i pofteşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi Marieta, soţia lui Aurel, ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?’, au declarat surse din preajma cântărețului pentru Click!

citește și...