Augustin Viziru a fost arestat în Germania. „Chiar n-am făcut nimic. Am fost confundat”

17.04.2022, 12:51
Augustin Viziru a fost arestat în Germania. „Chiar n-am făcut nimic. Am fost confundat”
Poza rară pe care Augustin Viziru a postat-o cu familia sa. A adunat numeroase aprecieri

Augustin Viziru, în vârstă de 41 de ani, a fost arestat în Germania. Fratele lui Lucian Viziru a declarat că a fost arestat, din greșeală, în Germania. „Chiar n-am făcut nimic. Am fost confundat”, a declarat actorul pe Youtube. Totul s-a întâmplat în adolescență. 

Actorul a fost invitat în emisiunea „Fiță cu Adiță”. Actorul a mărturisit că a stat 24 de ore în arestul Poliției fără să fi făcut nimic.

Artistul a mărturisit că fost confundat cu altcineva, iar polițiștii l-au eliberat.

Augustin Viziru, arestat la 16 ani

„Chiar n-am făcut nimic. Am fost confundat”, a declarat Augustin Viziru pe Youtube.

Mai mult, la vârsta de 16 ani, și-a achiziționat o mașină care era furată. Chiar dacă nu împlinise vârsta majoratului, Augustin Viziru s-a urcat la volan și a condus.

“Prima mașină mi-am cumpărat-o la 16 ani“

“Am trăit frumos. Din păcate, s-au schimbat generațiile. Acum sunt alte tipuri de distracții. Aveam mașini șmechere dintotdeauna. Prima mașină mi-am cumpărat-o la 16 ani. Mi-am luat un Ford Probe, care era furat. Avea acte de Germania și era din Italia. Conduceam, dar ce conduceam. Mi-a și poansonat-o cineva, care lucra pe undeva. Mi-a bătut cineva seriile în mașină, că nu era niciuna în România. Am luat seria de la un Ford Probe din `89 și a mea era modelul din `93 și eu am pus actele alea pe aia. M-a oprit Poliția, țin minte și acum! Ăla poansonase seria, dar nu apucase să vopsească și mi-a pus autocolant negru. Când mi-a zis polițistul să ridic capota… Na, am scăpat! Am avut mult noroc la viața mea”, a povestit Augustin Viziru.

Augustin Viziru a vorbit și despre părinții săi. Artistul  și-a pierdut tatăl, însă a mărturisit că îl vede pe tatăl lui ca pe un erou.

„Tata a fost pentru mine zeul suprem. Mă uitam la el ca la soare. El nu a fost niciodată supărat pe mine, nu a fost niciodată dezamăgit”, i-a spus Augustin Viziru  prietenului său bun și vechi, Adiță.

citește și...