Au furat seiful cu taxe și impozite de la Galați, însă au avut o surpriză de proporții!

06.02.2020, 13:55
Au furat seiful cu taxe și impozite de la Galați, însă au avut o surpriză de proporții!
Hoții au furat seiful de la taxe și impozite

Mai mulți indivizi au furat un seif dintr-un centru de colectare a taxelor și impozitelor locale din Galați. Spre marea lor mirare, lucrurile nu au decurs așa cum se așteptau. 

Azi-noapte, un bărbat din Galați a sunat la 112 și a anunțat că a auzit zgomote din interiorul unei clădiri și că a văzut doi bărbați transportând un obiect greu la o mașină. Ajunse repede la fața locului, autoritățile au descoperit că sediul centrului de taxe și impozite fusese jefuit. Hoții au smuls din podeaua clădirii un seif și au fugit cu el.

Hoții au avut o surpriză de proporții

Bărbații nu știau că încasările de pe timpul zilei sunt transferate în fiecare seară, iar seiful sustras de ei era gol.

Hoții au spart sediul centrului de taxe și impozite de pe strada Brăilei. Au reușit să smulgă din podea o cutie de valori. Aceasta era goală, nu mai era folosită. Oricum, valorile nu stau peste noapte în clădire, seiful utilizat în prezent este golit în fiecare seară. Incidentul a fost anunțat la 112 de un bărbat, el spune că a auzit zgomote și că a văzut doi bărbați. Polițiștii fac cercetări pentru furt calificat”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

 

citește și...