Atac fără precedent al Oanei Zăvoranu. ”Ai auzit, țăran infect, fără caracter, că te 4 ani de rabd”

19.10.2020, 10:33
Atac fără precedent al Oanei Zăvoranu. ”Ai auzit, țăran infect, fără caracter, că te 4 ani de rabd”
Atac fără precedent al Oanei Zăvoranu. ”Ai auzit, țăran infect, fără caracter, că te 4 ani de rabd”

Oana Zăvoranu a uimit pe toată lumea cu cel mai recent mesaj pe care l-a postat pe contul său de socializare.

În mediul online, Oana Zăvoranu a lansat un atac dur la adresa unei persoane din cauza căreia susține că a avut foarte mult de tras. Vedeta nu a precizat numele persoanei respective, însă a reacționat categoric la adresa acesteia.

”Am un vibe așa de bun încât simt că ACUM, a venit din nou momentul în care pot să îmi recuperez toate datoriile (organizat), pe care le are la mine un jegos patentat, deghizat sub masca unui băiat bun ‘de familie’ , care m-a prins descoperită când eram eu fată mai bună, mai credulă și a crezut că o să rămân așa…adică proastă, furată și tăcută ?

Mare ghinion, că între timp m-am schimbat mult ?  Eu, spre deosebire de toți proștii care doar măcăne, lucrez cu ‘materialul clientului’, strâng dovezi și probe de-a dreptul zdrobitoare care nu au cum să nu îmi garanteze reușită când decid să ies  la luptă ?

Acum spre exemplu, am decis că dacă cumva nu iese cum vreau EU, potopul să fie și în instanță dar și PUBLIC, că mie îmi place să fie ‘sarbatoare’ când fac  live-uri pe tv, youtube, insta, fb…nu de alta, dar am și un ‘dar’ așa de a îi face ‘ celebrii’ pe toți ESCROCII care au ridicat râtul împuțit ca să mă fure, să profite de cuvântul meu, de loialitatea și banii mei”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de socializare.

Vedeta a continuat cu acuzațiile:

”MAI MULT, DE DATA ASTA O SĂ FIE ȘI MAI INTERESANT PT CĂ E VORBA DE UN HOȚ INTELECTUAL, ‘CU TRECERE’ ȘI CU FOSTE FUNCȚII PUBLICE LUATE POLITIC

Ai auzit tăran înfect, fără caracter, că de 4 ani te rabd…??? Pe mine în timpul asta m-a ajutat Dumnezeu pentru că sunt OM… tu ai mers mai departe NUMAI PENTRU CĂ AM TĂCUT EU, și astfel te-ai târât prin societate ca un vierme ce ești…dar nu te mai las și nici nu o să mai încuviințez să trăiești în libertate…lasă postările de ‘credincios cu frică de  Dumnezeu’ cu biserici și cu Sfânta Paraschiva ca să îți ștergi urmele de hasnă, că oricum puți și ce zace în tine știu eu mai bine…

Știe el cine e, dacă nu, cu atât mai bine, că vin Sărbătorile și mă voi transformă chiar EU în Moș Crăciun ?… și ce îți aduce ‘mosu’ anul asta n-ai visat de când te-a fătat ma-ta.

Mereu mi-a plăcut să fac ‘cadouri’ ?… și mai sunt și obișnuită, că acum 9 ani în Decembrie 2011, pe țigănci și clanul lor de hoți împuțiți i-am băgat la pușcărie….dacă va mai amintiți, chiar de Crăciun ? Vine potopu’ jagardea ???”.

Oana Zăvoranu, la a doua căsătorie

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal.

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut”, declarat vedeta într-un interviu la TV despre actualul său partener de viață.

citește și...