Atac cu toporul la „liceul VIP-urilor” din Capitală. ”Copiii au fost îngroziți”

22.02.2022, 18:00
Atac cu toporul la „liceul VIP-urilor” din Capitală. ”Copiii au fost îngroziți”

Scandal de proporții la unul dintre cele mai cunoscute licee din Capitală. Mai mulți elevi erau pe punctul de a se încaiera și de a ataca agresorii. Totul a pornit după ce un grup de tineri înarmați cu arme arme albe, ce a sosit la poarta prestigiosului liceu.

Situație șocantă la liceul  „Jean Monnet” din centrul Capitalei. Un conflict era pe punctul de a degenera, după ce un grup de agresori, înarmați cu arme albe, s-au prezentat la poarta liceului pentru a se răzbuna pe un elev ce studiază în unitatea școlară.

Motivul conflictului de la „Jean Monnet” ar fi fost o femeie. Potrivit surselor Gândul, un elev în de clasa a IX-a ar fi avut o relație amoroasă cu o tânără care, la rândul ei ar fi ar fi fost iubita unui adolescent ce ar locui în cartierul Colentina. Băiatul din Colentina a mers la liceu cu prietenii pentru a-i da o lecție celui care a îndrăznit să îi fure iubita.

Atac cu toporul la liceul „Jean Monnet” din Capitală

Elevul s-ar fi speriat și s-ar fi ascuns când a auzit că este căutat, însă, colegii săi s-au luat la bătaie cu grupul intrușilor.

Agentul de pază a anunțat Poliția. Aceștia din urmă au intervenit cu mai multe echipaje, însă nu au mai găsit pe nimeni la fața locului.

Gheoghe Anghel, părintele unui elev, susține că, împreună cu mai mulți părinți, ar fi discutat cu directorul Liceului „Jean Monnet”, pentru a căuta soluțîi legate de îmbunătățirea siguranței copiilor.

Vă scriu în urma incidentului care a avut loc la Liceul „Jean Monnet” în data de 21 februarie, la ora 17.45-18.00. Un grup de 10-15 persoane, care aveau asupra lor și un topor, au venit la poarta liceului cu scandal, asteptând pe cineva care învață la acest liceu sa iasă și să îl bată sau să îi bată. Pentru ca s-au alertat cei din școală, elevii vizați de bătaie s-au ascuns și nu au mai ieșit, agresorii au lovit de mai multe ori cu toporul în gard și au trecut la amenințări. Copiii au fost pur și simplu îngroziți, nu e posibil ca la un liceu cu pretenții din Sectorul 1 să se ajungă la așa ceva”, a scris Gheorghe Anghel.

Liceul „Jean Monnet”, „liceul VIP-urilor”

Liceul „Jean Monnet”, este cunoscut drept „liceul VIP-urilor”. Aici a învățat fiul lui Adrian Năstase, dar și copii altor vedete. În luna noiembrie, 2002, un o grenadă a fost detonată şi a rănit cinci elevi ai liceului. Agresorul a fost condamnat pentru terorism, fiind o premieră.

După Revoluţia din ’89, aici au votat o parte dintre marii politicieni, cei care locuiesc în zona Primăverii, precum Ion Iliescu, Adrian Năstase.

 

citește și...