Asiana Peng o desființează pe mamei ei. ”Cu așa mama nici dușmani nu îți mai trebuie! E bipolară, acum râde, acum te ia la șuturi. Nu trebuie să mă mărit ca să se ducă ea liniștită la groapă”

20.08.2022, 14:10

Asiana Peng s-a decis să facă lumină, după declarațiile șocante ale mamei ei. Gimnasta își apără relația și o acuză pe mama ei că vrea să o controleze și să îi distrugă viața, așa cum ”tata a trăit cu ea!”. ”Cu așa mama nici dușmani nu îți mai trebuie! E bipolară, acum râde, acum te ia la șuturi. Nu trebuie să mă mărit ca să se ducă ea liniștită la groapă”.

Asiana Peng s-a decis să se implice în scandalul declanșat de mama ei, Silvana, care a acuzat familia Reghecampf că nu îi face nuntă fiicei ei. Mai mult, mama gimnastei a mărturisit că nu a fost invitată la nuntă.

Însă, Asiana a decis să clarifice lucurile și să îi ia apărarea iubitului ei, lansând un atac dur la adresa mamei ei. Gimnasta mărturisește că nu mai este la vârsta la care să primească ordine și că nu plănuiește să se căsătorească cu Luca.

”Cu așa mama nici dușmani nu îți mai trebuie!”

„Făcând o glumă de pe TikTok, cu așa mama nici dușmani nu îți mai trebuie! Nu sunt răspunzătoare si nici nu rezonez cu declarațiile mamei. Nu-mi plac discuțiile fără sens si nici nu mă dau peste cap să apar prin presă. Viața mea personală mă privește doar pe mine și nimeni n-are dreptul să își dea vreo părere, am depășit de mult perioada în care trebuia să fac cum mi se dicta. Mi-ar plăcea ca toată lumea să își vadă treaba ei”, a dezvăluit Asiana Peng, în exclusivitate, pentru Click!

Mai mult, gimnasta  spune că nu vorbește cu mama ei, pe care o cunoaște foarte bine și pe care o acuză că vrea să îi controleze viața.

”Mi-a dat Dumnezeu așa mamă! Nu mă caracterizează!”

„Mi-a dat Dumnezeu așa mamă! Nu mă caracterizează! Avem 20 de ani, nu este vorba despre nici un soi de nuntă! Eu nu vorbesc cu ea. Ea zice că nu a primit nici o invitație, nu știu despre ce invitație e vorba! Eu știu ce aluat este ea, e dusă în extrem. O zice că e o obligație. Ea este aspră, nu rezonăm, este total opusul nostru”.

Se pare că mama Asianei este de modă veche și își dorește ca fiica ei să nu trăiască în concubinaj.

„Tata, în schimb, este pâinea lui Dumnezeu. Mama are nebunii din astea. (…) Ei i se pare firesc, toți sunt strâmbi și ea e cea mai bună. Ea vrea musai să mă căsătoresc, suntem ca în poveștile din 1900! Ea pe Luca mereu l-a plăcut. Eu, din iulie, nu am mai vorbit cu ea, ea cu Luca rezonează și cu mine sau fratele meu nu e ok, decât dacă are nevoie de noi. E circ mare cu ea. Îmi pare rău și mă doare că, involuntar, îi fac rău lui Luca și familiei lui. Înainte plângeam și mă învinovățeam pe mine. Nu am făcut nimic, m-am lăsat de gimnastică și mi-am văzut de școală. Am terminat școlile, acum vreau să-mi găsesc un rol în viață, nu să bâzâi”, a mai spus fosta gimnastă.

Asiana o descrie pe mama ei ca fiind bipolară și nu reușește să îi facă față, deși a citit cărți de psihologie pentru a o înțelege. Aceasta spune că ajunsese la punctul în care a plecat la Survivor pentru a nu o mai vedea. Asiana spune că ”apropiații știu că e pe arătură”.

”E bipolară, acum râde, acum te ia la șuturi”

„Din orice face scandal, e bipolară, acum râde, acum te ia la șuturi. Nu îi fac față, îmi ia toată energia. Am citit cărți de psihologie ca s-o înțeleg pe mama. Eu am plecat la Survivor pentru că m-am certat cu ea. Mi se oferea o oportunitate să plec. I-am zis să nu facă nimic în legătură cu mine, și când m-am întors de acolo am avut șocul vieții. O chemau la emisiuni, se gătea toată să se ducă. Am blocat-o peste tot”, a adăugat iubita lui Luca Reghecampf. „Cu tata am o relație foarte normală. Eu nu stau cu ei în casă de un an și ceva. Până să mă mut cu Luca, am stat cu ai mei puțin. În loc să se bucure de fericirea noastră, nu am avut liniște. Știu toți apropiații că e pe arătură, m-am condamnat pe mine, nu mă duceam nici în cluburi, nu m-am drogat niciodată, am fost cuminte. Sunt plecată de acasă de la patru ani”.

Asiana spune că nu o să îi facă pe plac mamei ei, pentru a se duce liniștită la groapă și nu se va căsători. Potrivit spuselor acesteia, Silvana a intentat patru divorțuri și i-a făcut o viață amară tatălui ei.

„Săracul tata ce a trăit cu ea! Nu trebuie să mă mărit ca să se ducă ea liniștită la groapă. Cu tata a băgat patru divorțuri, tot ea se despărțea, tot ea se împăca. Din 2007, am blocat-o pe Facebook”, a mai spus Asiana, pentru Click.

citește și...