Așa arată Tom Hanks și soția lui după ce au fost diagnosticați cu coronavirus

13.03.2020, 15:23
Așa arată Tom Hanks și soția lui după ce au fost diagnosticați cu coronavirus/ foto: profimedia

Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, au fost diagnosticaţi zilele trecute cu coronavirus. Cei doi actori au fost infectați cu COVID-19 în timpul şederii în Australia, acolo unde actorul filma pentru lungmetrajul despre viaţa lui Elvis Presley.

Așa arată Tom Hanks și soția lui după ce au fost diagnosticați cu coronavirus

Ambii, în vârstă de 63 de ani, au mers la medic după ce s-au simțit rău. Din păcate, Tom Hanks și soția lui au aflat că au fost contaminați cu virusul din China.

Pe rețelele de socializare, actorii de la Hollywood au transmis un mesaj, însoțit și de o fotografie în care au lăsat să se vadă că se simt bine.

‘Avem COVID-19 şi suntem izolaţi, ca să nu o răspândim. Sunt unii cărora le-ar putea provoca o boală foarte serioasă. Luăm lucrurile pe rând. Sunt lucruri pe care le putem face cu toţii pentru a trece prin asta urmând sfaturile experţilor şi având grijă de noi şi de ceilalţi, aşa-i? Nu uitați, în ciuda tuturor evenimentelor actuale, în baseball nu se plânge’, a scris Tom Hanks pe Twitter pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

 

Hello folks. @ritawilson and I want to thank everyone here Down Under who are taking such good care of us. We have Covid-19 and are in isolation so we do not spread it to anyone else. There are those for whom it could lead to a very serious illness. We are taking it one-day-at-a-time. There are things we can all do to get through this by following the advice of experts and taking care of ourselves and each other, no? Remember, despite all the current events, there is no crying in baseball. Hanx

O postare distribuită de Tom Hanks (@tomhanks) pe