Așa arată soțul lui Emily Burghelea fără mască. Partenerul fostei asistente tv și-a dezvăluit identitatea FOTO

08.12.2022, 15:13
Așa arată soțul lui Emily Burghelea fără mască. Partenerul fostei asistente tv și-a dezvăluit identitatea FOTO
Așa arată soțul lui Emily Burghelea fără mască. Partenerul fostei asistente tv și-a dezvăluit identitatea

Emily Burghelea și tatăl copiilor ei, Andrei, formează un cuplu de aproximativ trei ani, însă bărbatul a preferat până acum să-nu și dezvăluie identitatea. Așadar, în toate fotografiile de pe rețelele de socializare, el poartă mască și ochelari de soare. Recent, însă, pe contul său de Instagram, partenerul fostei asistente tv a postat prima imagine în care s-a afișat cu chipul descoperit.

Emily Burghelea este căsătorită de aproape doi ani cu Andrei, un prosper om de afaceri în domeniul IT. Încă de la începutul relației cu vedeta, bărbatul a preferat să fie mai discret, motiv pentru care în toate fotografiile și aparițiile publice, el a ales să poarte mască și ochelari de soare. Mulți s-au întrebat cum arată Andrei în realitate, de fapt, așa că misterul a fost elucidat.

Pe rețelele de socializare, soțul lui Emily Burghelea a mărturisit că a venit momentul ca urmăritorii să-l cunoască și fără mască.

Soțul lui Emily Burghelea și-a dat masca jos

Pe Instagram, el a postat o fotografie cu el de când era copil. Totuși, Andrei a precizat că dorește să-și dezvăluie identitatea treptat, de aceea a ales să facă publică o imagine din copilărie.

„A venit momentul să mă cunoașteți fără mască și mi-am propus să începem treptat! Aceasta este prima poză pe care vreau să o împărtășesc cu voi, aveam un an și jumătate și mama încă mă alăpta!

Ai mei spun că am fost un copil cuminte, dormeam toată noaptea, mâncam bine și plângeam puțin! De azi începem o nouă poveste în care o să vă arăt toate momentele cheie din viața mea, fără mască, inclusiv de la nuntă și botez, ca să puteți vedea toate emoțiile pe care le-am trăit și nu le-am împărtășit din cauza măștii! Începem. Începem treptat!”, a scris soțul lui Emily Burghelea, în dreptul imaginii cu el.

Emily Burghelea mai are puțin și naște

În luna august a acestui an, blondina a anunțat că este gravidă pentru a doua oară, iar de data aceasta poartă în pântece un băiețel. Pentru că mai este foarte puțin până își va ține bebelușul în brațe, vedeta și-a luat familia și a plecat în vacanță!

„Plecăm în vacanță în formulă completă! Să înceapă aventura! Cine ghicește primul destinația?! Când ne întoarcem, camera copiilor va fi gata, problemele cu inundațiile vor fi rezolvate, iar noi vom putea să începem să ne pregătim cum se cuvine pentru venirea pe lume a noului membru al familiei!

Călătoriile în cel de-al treilea trimestru de sarcină sunt aparent, preferatele mele! Dacă am făcut nebunia asta însărcinată cu Amedea, nu puteam să nu repetăm experiența și acum, însărcinată cu băiețelul nostru! Ne place să trăim periculos! Nu vor fi probleme, am acordul medicului pentru zbor și bebe mai are de stat în burtică deci totul o să fie bine!
Tot ce-mi doresc este ca Amedea să aibă parte de o experiență cât mai frumoasă, să experimenteze, să exploreze! A mers cu noi peste tot de când s-a născut și sinceră să fiu nu aș fi putut să plec fără ea! Nu m-aș fi simțit completă, nu cred că aș fi putut să mă relaxez… Plecăm cu toții și o să fie cu siguranță o experiență pentru fiecare dintre noi, inclusiv pentru bebe din burtică! Urați-ne succes, și drum bun! Love you”, a scris Emily Burghelea, pe pagina ei personală de Instagram, când se afla în aeroport.
citește și...