Artistul Tudor Gheorghe, mesaj șocant pentru nevaccinați: „Muriți în liniște”

25.11.2021, 18:17
Artistul Tudor Gheorghe, mesaj șocant pentru nevaccinați: „Muriți în liniște”
Tudor Gheorghe împlinește astăzi 74 de ani

Artistul Tudor Gheorghe a transmis un mesaj dur nevaccinatilor. Maestrul s-a adresat fanilor care vor să participe la concertele sale. „Muriți în liniște”, le-a transmis Tudor Gheorghe celor care refuză să se vaccineze.

Tudor Gheorghe a anunțat că pot participa doar spectatorii vaccinați pot participa la concertele sale, iar restul își vor primi banii înapoi.

Acesta a declarat, în cadrul unei emisiuni moderate de Remus Rădoi, că la concertele sale pot participa doar spectatori vaccinați și că restul pot muri în liniște.

Mesajul dur al artistului

„Sunteți ușor întârziați, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Care voi ceilalți?

E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI. Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor. Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”, a spus artistul.

Totul a pornit de la concertul pe care maestrul l-a susținut la Cluj.

De la ce a pornit nemulțumirea maestrului

La începutul lunii octombrie, Tudor Gheorghe a susținut un spectacol la Cluj, unde a anunțat că toți spectatorii care doresc să participe trebuie să fie vaccinați. Astfel, la concert au participat doar 72 de persoane.

Întrebat despre concertul de la Cluj, Tudor Gheorghe a spus:

„Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră.”, a spus Tudor Gheorghe.

Ce au spus fanii artistului

„Fără vaccinarea obligatorie și abjecția de certificat verde”/ „Vă admirăm până la afirmația legată de nevaccinați. Un artist rămâne artist cât timp este liber în gândire și cuget. Nici Dumnezeu nu ne mântuiește cu forța”, sunt câteva dintre mesajele adresate pe pagină de socializare a artistului.

citește și...