Artista care a trăit în aceeași casă cu soțul și amanta. Cum și-a împărțit partenerul cu o altă femeie: ‘E vreun bărbat căruia să nu-i fugă ochii?’

25.07.2020, 14:28
Artista care a trăit în aceeași casă cu soțul și amanta. Cum și-a împărțit partenerul cu o altă femeie: 'E vreun bărbat căruia să nu-i fugă ochii?'
Artista care a trăit în aceeași casă cu soțul și amanta. Cum și-a împărțit partenerul cu o altă femeie: 'E vreun bărbat căruia să nu-i fugă ochii?'

Artista de muzică populară, Nineta Popa, și-a deschis sufletul și a povestit cum a fost înșelată de soț cu cea mai bună prietenă.

Solista a trăit o viaţă mai ceva ca într-o telenovelă, după ce partenerul său a fost plecat o bună perioadă de timp de acasă. În urmă cu mai bine de zece ani, soțul Ninetei Popa, Constantin Ionescu, a avut o aventură cu o altă solistă de muzică populară, Ana Ilca Mureşan.

Cât a suferit Nineta Popa

La vremea respectivă, niciuna dintre cele două nu au fost dispuse să renunțe la dragostea bărbatului și s-au războit ani buni. În cele din urmă, Nineta Popa a ieșit învingătoare în lupta cu amanta, iar acum se declară fericită.

‘A fost mare fustagiu, acum s-a liniștit. Am suferit! A și plecat cu o anumită cântăreață. A stat cu ea o perioadă. E vreun bărbat căruia să nu-i fugă ochii? Soțul meu a plecat cu amanta, dar nu voia să divorțeze. Socrul meu îmi spunea să nu plec din casă, că vine el înapoi. Soțul meu pleca des și avea de gând să se despartă de mine, dar s-a potolit. Și ea avea bărbat la Cluj și doi copii. Fiind și ea în lumea muzicii, s-a aflat destul de rapid. Am primi-o la mine în casă, am mâncat cu ea la masă. 

Când s-a întors cu ea din turneu, i-am primit pe amândoi în casa mea. I-am cerut să îmi lase bărbatul în pace. A luat un apartament pentru amantă, care i-a rămas ei. Nu a cheltuit mulți bani cu ea. Sunt foarte bine de ceva ani. Dacă mai continua cu ea, sigur nu mai eram astăzi împreună’, a mărturisit solista de muzică populară, într-un interviu pentru ‘Acces direct’.

Nu a putut să aibă copii

Cel mai tare, însă, nu a durut-o trădarea soțului, ci faptul că nu a putut deveni mamă.

‘Aș fi vrut să am copii! Mi-am dorit copii din tot sufletul, dar nu s-a putut. Am avut două sarcini extrauterine’, a mai spus artista.

citește și...