Apelul disperat făcut de Ozana Barabancea. O rudă are nevoie de sânge. ”Este într-o situație foarte delicată de viață”

29.08.2020, 11:59
Apelul disperat făcut de Ozana Barabancea. O rudă are nevoie de sânge. ”Este într-o situație foarte delicată de viață”

Ozana Barabancea a făcut apel la fanii săi din mediul online pentru a veni în ajutorul unei mătuși, care are nevoie urgentă de sânge.

Ozana Barabancea a cerut ajutorul prietenilor săi virtuali. Vedeta i-a rugat pe aceștia să doneze sânge pentru mătușa sa, care are probleme de sănătate.

”Bună ziua! Am nevoie de ajutor! Vă rog din suflet , azi de Sf. Ioan Botezătorul, mătușa mea este într-o situatie foarte delicată de viață! Are nevoie de sânge! Se numeste Perju Ortansa și este internată la Spitalul Județean Constanța sectia Medicală 2! Menționez că puteți dona de la orice centru de transfuzii de oriunde din țară specificând datele sale menționate mai sus ! Vă mulțumesc cu recunoștință! Dumnezeu să vă binecuvânteze!!”, este apelul făcut de Ozana Barabancea în mediul online.

Cine este Ozana Barabancea

Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

În plan personal, Ozana Barabancea a fost căsătorită cu Sorin Terinte, un pianist extrem de bine cotat. Au împreună doi copii, un băiat care se numește Andrew și o fată, Gloria.

„Copiii se văd cu tatăl lor, au o relație foarte frumoasă și nu cred că este cazul să vin eu cu vreun Făt Frumos. Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu”, spunea Ozana Barabancea într-un interviu.

citește și...