Apelul disperat al Vicăi Blochina. Pentru ce oferă recompensă de 1.500 de lei

06.06.2020, 12:19
Apelul disperat al Vicăi Blochina. Pentru ce oferă recompensă de 1.500 de lei
Apelul disperat al Vicăi Blochina. Pentru ce oferă recompensă de 1.500 de lei

Vica Blochina trece prin momente neplăcute de câteva zile. Vedeta și-a pierdut animalul de companie.

Vica Blochina a făcut un apel disperat pe contul său de pe o rețea de socializare. Blonda și-a pierdut animalul de companie. Este vorba despre o pisică de rasă.

Cum nu a reușit să dea de pisică, Vica Blochina a anunțat că oferă recompensă celui care îi găsește animalul de companie.

A cerut ajutorul prietenilor virtuali

Vica Blochina a decis să ceară ajutorul prietenilor virtuali și a postat un anunț pe pagina sa de socializare.

”Dragii mei am mare nevoie de ajutorul vostru. Azi dimineață mi-am pierdut pisica, un suflet pe care îl iubesc foarte mult… A dispărut azi dimineață în zona Episcop Chesarie , Piața Coșbuc.

Vă rog mult să mă ajutați să o găsesc, să dați share la postarea mea sau dacă ați văzut-o sau găsit-o să mi scrieți neapărat. Ofer recompensă 1.500 LEI. Vă mulțumesc mult”, este mesajul transmis de Vica Blochina în mediul online.

S-a iubit cu Victor Pițurcă

Vica Blochina este o fostă dansatoare. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan.

”Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani”, povestea Vica Blochina, la Pro TV.

”Nu m-aş vedea niciodată căsătorită. Dacă voiam, mă măritam, dar în niciun caz cu un român. Acum, cu alegerile, deşi nu am nicio treabă cu politica, am înţeles că românii nu ştiu să respecte femeia. E un calvar să fii femeie în România. Dacă încearci să scoţi puţin capul eşti înjurată, huiduită”, mai afirma ea într-un interviu.

citește și...