Apariția lui Tom Cruise care a stârnit vâlvă. Cum arată starul hollywoodian

13.10.2021, 11:50
Apariția lui Tom Cruise care a stârnit vâlvă. Cum arată starul hollywoodian
Apariția lui Tom Cruise care a stârnit vâlvă. Cum arată starul hollywoodian

Cea mai recentă apariție a starului hollywoodian Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, a stârnit un val de reacții din partea fanilor. Actorul american este de nerecunoscut, cu fața umflată. Internauții au comentat pe marginea look-ului acestuia, spunând că fie actorul s-a îngrășat, fie a recurs la intervenții estetice.

Tom Cruise este unul dintre cei mai apreciați actori americani. De-a lungul anilor, starul hollywoodian a cucerit publicul din toată lumea cu rolurile pe care le-a interpretat în filme de mare succes, dar și cu look-ul său.

În ceea ce privește viața personală, Tom Cruise a fost căsătorit de trei ori. prima sa soție a fost actrița Mimi Rogers. Ulterior, Tom Cruise s-a însurat cu Nicole Kidman, împreună cu care a adoptat do copii. Ultima soție a lui Tom Cruise a fost actrița Katie Holmes, împereună cu care are o fată, Suri.

Apariția lui Tom Cruise care a stârnit vâlvă. A șocat cu felul în care arată

Tom Cruise a șocat cu cea mai recentă apariție a sa. Acesta a apărut cu fața foarte umflată la meciul de baseball dintre Los Angeles Dodgers și San Francisco Giants. Look-ul lui Tom Cruise i-a șocat pe fani. Pe rețelele de socializare au apărut tot felul de comentarii legate de aspectul lui Tom Cruise, unii speculând că acesta arată astfel pentru că și-ar fi făcut operații estetice. Ații au afirmat că ar fi vorba despree o sosie a starului hollywoodian.

”Ce s-a întâmplat cu fața lui Tom Cruise?”, ”Și-a făcut ceva groaznic la față…”, ”Ce-i cu pomeții de babuin umflat?”, ”Ce ai făcut la frumoasa ta față?”, ”Și-a făcut ceva la față sau s-a îngrășat puțin”, ”Ce și-a făcut Tom Cruise la față…”, ””Tom Cruise fie s-a îngrășat, fie și-a făcut intervenții estetice cu fillere”, au comentat internauții pe Twitter.

FOTO: Hepta

citește și...