Anunțul trist făcut de Marcel Pavel. A murit Ion Cercel, fostul său coleg din trupa Sistem

10.12.2021, 11:22
Anunțul trist făcut de Marcel Pavel. A murit Ion Cercel, fostul său coleg din trupa Sistem
Anunțul trist făcut de Marcel Pavel. A murit Ion Cercel, fostul său coleg din trupa Sistem

Cântărețul Marcel Pavel, în vârstă de 62 de ani, a făcut zilele trecute un anunț trist pe contul său de pe o rețea de socializare. Ion Cercel, unul dintre foștii săi colegi din trupa Sistem, s-a stins din viață. Marcel Pavel a dat publicității și o fotografie de arhivă, din anul 1985, de pe vremea când cânta alături de colegii săi din formația respectivă.

Artistul Ion Cercel a încetat din viață. Acesta a fost coleg de trupă cu Marcel Pavel în urtmă cu mulți ani.

Anunțul trist făcut de Marcel Pavel. ”Dispariția prietenului și fostului nostru coleg de trupă”

Pe contul său de Facebook, Marcel Pavel a dat vestea tristă despre Ion Cercel. de asemenea, Marcel Pavel a dat publicității și o fotografe în care apare alături de Ion Cercel și de foștii săi colegi din trupa Sistem.

”Am descoperit această fotografie ce datează din vara anului 1985, cântam la barul “Melody” din București, în vremea aceea făcând parte din trupa “SISTEM” și având rolul de solist vocal și baterist! Eram o trupă de artiști tineri cu dorința de afirmare, dar și cu dragoste și multă pasiune pentru muzică! Trupa era formată din (de la stânga la dreapta): GABRIEL NACU (chit. solo, chit.bas), MIHAI ARTHUR (chit.solo și chit.armonie), EU? ( solist vocal și “tobar”), și ION CERCEL (pian și keyboards) RIP?! P.S.Anunț cu profundă tristețe în suflet dispariția prietenului și fostului nostru coleg de trupă, pianistul Ion Cercel! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris acesta în online.

Mihaela Vlad, soția lui Ion Cercel, transmis și ea un mesaj plin de durere. ”Acum 28 de ani te-am întâlnit… 28 de ani fericiți și împliniți lângă omul drag și mult iubit… câtă suferință crezi că am să pot duce, dragul meu? Câte lacrimi crezi că mai am? Sunt devastată… sufăr și te strig, dar tu nu mă mai vezi… nu mă mai auzi… ce va fi viața mea de acum… Cum am să pot trăi fără tine? Cum? Am sufletul gol… știi cât te-am iubit??? Știi cât sufăr??? Te iubesc infinit dragul meu! Nu pot vorbi la trecut de tine… vei fi mereu în inima mea… Inima mea frântă de atâta durere… Drum lin către îngeri, iubirea mea… într-o zi vom fi din nou împreună…”, a scris aceasta pe Facebook, potrivit click.ro.

citește și...