Anunțul făcut de Simona Gherghe. ”Tocmai a fost furată”

01.07.2020, 11:41
Anunțul făcut de Simona Gherghe. ”Tocmai a fost furată”
Anunțul făcut de Simona Gherghe. ”A fost furată”

Vedeta de televiziune Simona Gherghe a anunțat că pagina sa oficială de Facebook a fost furată.

Pe pagina sa personală, Simona Gherghe a anun țat că pagina sa oficială de Facebook, cea cu bifă albastră, a fost furată și nu mai poate avea acces la ea.

Vedeta le-a transmis fanilor din mediul online și care a fot ultima sa postare pe acea pagină, menționând că tot ce apare după postarea respectivă nu îi aparține.

”Well, pagina mea oficială de Facebook (aceea cu bifa albastră și cu vreo 822.000 de urmăritori) tocmai a fost “furată”. Ultima mea postare e cea cu Vlad dormind. Ce e după, nu îmi apartine. Colegii de la Digital mă ajută s-o recuperăm. Sper să rezolv repede treaba…?”, a fost anunțul făcut de Simona Gherghe în mediul online.

 

Ce spune Simona Gherghe despre revenirea în televiziune

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

Ani de zile, Simona Gherghe a fost moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1. După ce a născut cel de-al doilea copil, vedeta a decis să își ia o pauză. De curând, însă, Simona Gherghe a vorbit despre revenirea pe micile ecrane.

”Cu siguranță mă voi întoarce, pentru că asta e profesia mea, asta fac de 19 ani – televiziune. Mi-e dor de adrenalina aia a live-ului, mi-e dor de interacșiunea cu oamenii. Aș fi început un proiect de televiziune dacă nu ar fi fost nebunia asta cu carantina și cu faptul că s-au oprit foarte multe producții. Îmi doresc o emisiune care să mă reprezinte în acest moment al vieții.

Pentru că eu am renunțat la emisia ”Acces Direct” nu pentru că eram în concediu postnatal, dar eu am considerat că nu mi se mai potrivea. Dar așa cum sunt eu acum nu mai aveam ce să caut în povestea aia. Și atunci, când o să mă întorc, cu siguranță o să aleg ceva care să mă definească. Nu pot să spun acum, pentru că lucrurile sunt în aer pentru toată lumea. Trebuie să discut cu proiectul în față”, declara Simona Gherghe într-un interviu pentru Cristi Brancu.

citește și...