Anunțul făcut de Mihai Onilă: ”Relația cu soția mea s-a încheiat!”

25.06.2020, 13:34
Anunțul făcut de Mihai Onilă: ”Relația cu soția mea s-a încheiat!”
Anunțul făcut de Mihai Onilă: ”Relația cu soția mea s-a încheiat!”

Mihai Onilă, fost component al trupei AXXA, a făcut, pe contul său de socializare, un anunț care a surprins pe toată lumea. Acesta a anunțat că s-a separat de partenera lui de viață.

Mihai Onilă, în vârstă de 49 de ani, a anunțat miercuri seară pe contul său de Facebook, că s-a despărțit de soția sa, Adriana. De altfel, la status, pe contul lui de socializare apare că este despărțit. Cei doi erau stabiliți în Belgia. În anul 2016, Mihai Onilă și soția sa au trecut printr-o mare dramă. Fetița lor, e doar 10 ani, Ioana Emily Hope, a încetat din viață în urma unei afecţiuni fără leac, tumoare pe creier.

“Îți cer un sfat! Locuiesc de 6 ani în Belgia, iar pe timpul pandemiei, chiar dacă puțini au observat că mi-am schimbat statusul, relația cu soția mea s-a încheiat! Sfatul pe care ți-l cer este unul sincer și dă-mi-l doar dacă ai ceva experiență în legătură cu sfatul pe care ți-l cer! Sfatul este legat de faptul că nu mai am pe nimeni în Belgia și mă gândesc să mă întorc în țară.

Sunt muncitor, în Belgia mi-am făcut și studii de specializare ca inginer de sunet, am propriul meu studio, cine mă cunoaște știe că sunt un solist în regulă, să nu mai trezesc vreo frustrare, că-s terapeut, pot trăi și așa destul de bine, deci ceva de muncă în țară cred eu că găsesc.

Nu am cățel, nu am purcel, nu am casă, nu am mașină, adică am, dar rămân la fosta, am doar un suflet bun și iubitor, în ceea ce privește relațiile îl las pe Dumnezeu să ajungă la mine femeia pe care mi-o trimite El. Acum, întrebarea e, merită să plec din Belgia unde sunt de 6 ani și să mă întorc în țară, sau să nu mă întorc în țară? Tu ce sfat îmi dai?”, a scris Mihai Onilă pe Facebook.

 

E stabilit în Belgia de șase ani

Mihai Onilă, fost component al trupei AXXA, este stabilit în Belgia de șase ani. Despre viața lui de acolo și despre afacerea pe care o are a oferit acesta amănunte în cadrul unui recent interviu.

”Este vorba despre un magazin online, care conține produse de sănătate, înfrumusețare, produse anti-îmbătrânire, întreținere și de igienă, pe un format piramidal, în care fiecare om are acces la produse net superioare celor de pe piața de consum, cu posibilități reale de a face și bănuți în plus din fața computerului și din confortul propriei case. Este foarte clar că acest comerț online va înlocui cu cel puțin 80% comerțul exterior în condițiile actuale”, a spus Mihai Onilă.

citește și...