Anunțul făcut de fratele Mădălinei Manole. ”Fostul meu cumnat mă dă în judecată”

06.07.2021, 14:58
Anunțul făcut de fratele Mădălinei Manole. ”Fostul meu cumnat mă dă în judecată”
Anunțul făcut de fratele Mădălinei Manole. ”Fostul meu cumnat mă dă în judecată”

Marian Manole, fratele regretatei cântărețe Mădălina Manole, a anunțat, în mediul online, că Petru Mircea, cumnatul său îl dă în judecată. Acesta a explicat care sunt motivele invocate de fostul soț al Mădălinei Manole. Fratele artisei a mai spus că nu are bani de avocați, astfel că va vinde lucruri rămase de la sora sa.

Este război continuu între Marian Manole, fratele regretatei Mădălina Manole, și fostul soț al acesteia, Petru Mircea.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Marian manole a afirmat că cumnatul său îl dă în judecată, deranjat de faptul că fratele Mădălinei Manole postează fotografii cu Mdălina, cu băiețelul acesteia și cu casa lui Petru Mircea.

Anunțul făcut de fratele Mădălinei Manole. ”O să scot la licitație câteva lucruri care le mai am de la ea, câteva CD-uri”

”Dragi fani ai MADALINEI, începând de azi, de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele! Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată! Principalele capete de acuzare,sunt: 1)Postez poze cu casa lui. 2)Postez poze cu copilul lui. 3) POSTEZ POZE CU SOTIA LUI, MAGDA! Și spune el, că este ILEGAL! ȘOCANT!!! Postez poze cu MAGDA, sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole! Magduta îi spunea părinții mei! El îi spunea Magda! Normal! Fanii, Mădălina! Mai nou, Mădălina Manole este brand înregistrat! Drepturile folosirii acestui brand îi apartin lui! Oricine vrea să facă ceva în memoria artistei trebuie să i se adreseze lui! Eu am trecut peste el! Mi se rupe de dânsul! Este sora mea și nicio lege din tara asta nu-mi interzice să folosesc numele ei de scenă, să postez imagini cu ea! El vrea să-mi bage pumnul în gură ca să se aștearnă liniștea peste acest caz! Îl deranjează că și după 11 ani de la MOARTEA ei se vorbește despre Ea!”, a scris Marian Manole în mediul online.

”Ce să fac? Voi incepe să postez numai și numai despre mine, viața mea, glume, bancuri, cafeluțe de dimineață, inimioare, sport, filme,orice! N-ar fi rău! Mă pregătesc de procese! Cu dânsul! N-am bani de avocați! O să scot la licitație câteva lucruri care le mai am de la ea, câteva CD-uri, fotografii, un tablou mare, câteva mici, dar cred că mă voi reprezenta singur in instanță! Trebuie să infrunt “balaurul”! Sau facem chetă, punem mână de la mână și îi oferim “săracului” ceva, numai ca să ne dea voie să nu o îngropăm pe Mădălina Manole definitiv! Să mai existe! Stați, că n-am zis nimic de copil! Copilul lui! Este ilegal să postez imagini cu copilul Madalinei! Hmm! Puiucule, să ne trăiești! Ești o mare personalitate!”, a completat fratele Mădălinei Manole.

Dramele prin care a trecut Marian Manole

Marian Manole a trecut prin mari drame de-a lungul anilor. Acesta și-a pierdut sora, Mădălina Manole, în urmă cu zece ani, iar în urmă cu patru ani a încetat din viață și mama sa, Eugenia.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic. După moartea surorii, Mădălina Manole, Marian Manole a mai trecut printr-o mare suferință. În anul 2017, acesta a pierdut-o pe mama sa, Eugenia, care a fost răpusă de cancer pulmonar.

Tatăl lui Marian Manole, Ion Manole, a încetat din viață anul trecut. Ion Manole a murit în data de 9 septembrie. El a ajuns de urgență la spital, după ce se infectase cu virusul COVID-19.

citește și...