Anunțul făcut de Christian Sabbagh. ”Am căzut și eu pradă infracțiunilor din mediul online”

24.08.2021, 13:04
Anunțul făcut de Christian Sabbagh. ”Am căzut și eu pradă infracțiunilor din mediul online”
Anunțul făcut de Christian Sabbagh. ”Am căzut și eu pradă infracțiunilor din mediul online”

Prezentatorul de televiziune Christian Sabbagh, în vârstă de 49 de ani, a rămas fără contul său de Facebook. Acesta și-a anunțat fanii să nu îi mai trimită mesaje pe pagina respectivă. ”Am căzut și eu pradă infracțiunilor din mediul online”, a transmis prezentatorul jurnalului de știri de la postul de televiziune Kanal D.

Christian Sabbagh a ajuns și el printre vedetele care au căzut victime infracțiunilor online.

Prezentatorul de televiziune a rămas fără pagina sa de Facebook.

Anunțul făcut de Christian Sabbagh. ”Să nu îmi trimiteți mesaje sau să livrați pe această pagina informații de orice fel”

După ce a rămas fără pagina sa de Facebook, Chriistian Sabbagh le-a spus fanilor săi cum pot lua legătura cu el.

“Dragii mei, din pacate am cazut si eu prada infractiunilor din mediul online, mi-a fost furata pagina oficiala de Facebook, ma aflu in imposibilitatea de a o accesa. Va rog sa nu imi trimiteti mesaje sau sa livrati pe aceasta pagina informatii de orice fel. Deocamdata raman activ pe site-ul christiansabbagh.ro, unde exista si sectiune pentru mesaje, acesta va fi locul unde vom comunica, in mediul virtual. Va multumesc si va voi anunta atunci cand voi recupera pagina de Facebook unde obisnuiam sa ne “intalnim” si sa schimbam opinii”, a explicat Christian Sabbagh, potrivit kanald.ro.

Cel mai stânjenitor moment din cariera lui Christian Sabbagh

În cadul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, Christian Sabbagh, preezentatorul știrilor de la Kanal D, a dezvăluit car a fost cel mai stânjenitor moment din cariera sa la TV. Acesta prezenta o știre în care a încurcat cuvântul organism cu orgasm. ”Sunt un jurnalist care a devenit prezentator. Pentru mine a fost greu să citesc de pe un prompter, rândurile plecau repede. Reţin fraze, cuvinte si improvizez dacă e vreo problemă. Îmi amintesc că am avut o ştire care suna aşa “vreţi să aveti un organism sănătos?” şi mi-a ieşit “vreţi să aveţi un orgasm sănătos?”. ? Oamenii au înţeles că nu sunt un prezentator clasic, sunt jurnalist şi nu sunt perfect, mai fac şi greseli”, a povestit el pentru sursa citată.

Christian Sabbagh a vorbit și despre cele mai dificile momente din viața sa. ”Au fost multe momente, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională.Încerc să iau lucrurile cum vin, viaţa este un test în general. Primul moment a fost moartea mamei mele, au fost momente în care oameni pe care îi apreciez m-au jignit, dar am trecut peste, nu am permis să mă afecteze foarte tare, pentru a merge mai departe. Divorţul a fost un alt moment greu şi am încercat să protejez copiii, să nu simtă această despărţire, să se simtă iubiţi, protejaţi în continuare de mine”, a declarat jurnalistul.

citește și...