Anunțul făcut de Antonia. ”Am încheiat divorțul”

18.11.2020, 10:35
Anunțul făcut de Antonia. ”Am încheiat divorțul”
Anunțul făcut de Antonia. ”Am încheiat divorțul”

Cântăreața Antonia a încheiat divorțul cu cel care i-a fost soț, Vincenzo Castellano, împreună cu care are o fetiță, Maya.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat, pentru click.ro, că divorțul lor a fost pronunțat. Artista a vorbit și despre o posibilă nuntă cu Alex Velea, actualul ei partener. ”Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a spus Antonia.

 

Vedeta a povestit și cum ține legătura cu Maya, fetița pe care o are din mariajul cu Vincenzo Castellano și care locuiește în Italia. ”Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!”, a spus artista.

Ce spunea Vincenzo Castellano despre despărțirea de Antonia

Într-un interviu, Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei, explica care au fost motivele care au dus la separarea lor.

”Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţionat…”, declara Vincenzo Castellano.

Am ajuns la o înţelegere, iar fetiţa va rămâne la mine, iar Antonia va putea veni să o vadă şi să o ia în România ori de câte ori va dori. Nu am pretenţie la pensie alimentară pentru Maya”, adăuga el.

citește și...