Anunțul făcut de Andreea Mantea înaintea de marea finală de la ”Puterea Dragostei”

19.07.2020, 11:29
Anunțul făcut de Andreea Mantea înaintea de marea finală de la ”Puterea Dragostei”
Anunțul făcut de Andreea Mantea înaintea de marea finală de la ”Puterea Dragostei”

Andreea Mantea a făcut un anunț important pentru concurenții de la emisiunea ”Puterea Dragostei”, înainte de marea finală a competiției.

Fata și băiatul care vor fi desemnați favoriții săptămânii vor accede automat în etapa finală, a anunțat Andreea Mantea.

De asemenea, Andreea Mantea a mai anunțat că unul dintre concurenți va părăsi competiția chiar azi, potrivit wowbiz.ro.

Când are loc marea finală a sezonului al doilea

Marea finală a competiției ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, va fi difuzată în data de 26 iulie.

În ziua cea mare, telespectatorii vor avea ocazia să își voteze concurenții preferați și vor afla în direct, din România, cine sunt câstigatorii sezonului în curs.
Fiecare dintre câștigători, fată și băiat, va intra în posesia a 10.000 de euro, iar Andreea Mantea va fi cea care va înmâna trofeele celor doi, chiar la Kanal D.

„Vom avea un câștigător și o câștigătoare, marii finaliști, care vor câștiga două trofee superbe și extrem de grele, la propriu și la figurat, și sumă fabuloasă de 10.000 euro fiecare”, a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea nu mai prezintă ”Puterea Dragostei” din sezonul trei

Schimbare majoră la emisiunea ”Puterea dragostei”, filmată în Turcia și difuzată de postul de televiziune Kanal D. Show-ul nu va mai fi prezentat de Andreea Mantea. Începând din sezonul 3, locul Andreei Mantea va fi luat de Cristina Mihaela Dorobanțu.

“A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România! Pe cât de tare mi-au umplut sufletul, fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunicii și de prietenii lui din România”, a declarat Andreea Mantea.

citește și...