Antonia, ipostaze extrem de sexy în cel mai nou videoclip. Vedeta, atingeri senzuale cu altă femeie

01.04.2022, 17:46
Antonia, ipostaze extrem de sexy în cel mai nou videoclip. Vedeta, atingeri senzuale cu altă femeie
Antonia, despre relația cu Alex Velea și gelozie. ”Nu a fost deloc ușor”

Antonia surprinde de fiecare dată prin ținută, look și atitudine. De data aceasta, bruneta a surprins prin ipostaze inedite, apare alături de o femeie, stârnindu-și fanii cu atingeri senzuale. ”M-a cucerit de la prima ascultare”, a spus vedeta.

Antonia este o prezență care fură toate privirile. La capitolul senzualitate, bruneta excelează, iar cele mai recente ipostaze demonstrează acest lucru.

Artista a filmat clipul single-ului „Una Favela”, o colaborare cu DJ-ul și producătorul Qodës. Piesă a devenit virală în rândul fanilor ei.

Antonia a surprins prin ipostaze inedite

Solista s-a lăsat deoparte inhibițiile și s-a lăsat filmată cu altă femeie. Vedeta a intrat într-un  joc senzual de o altă femeie, îmbrăcată într-un costum mulat, în timp ce Antonia a purtat o rochie animal print.

”Vibe-ul piesei «Una favela» m-a cucerit de la prima ascultare, sună a vară, a libertate. Mă bucur să colaborez cu Qodës, este un producător foarte talentat și sper că «Una favela» să vă facă să dansați, să vă distrați. Îmi doresc să fie bine primită și în alte țări din lume, pentru că este foarte catchy”, a spus Antonia.

 “Mă simt bine când primesc complimente”

Vedeta a mărturisit, într-un interviu, că se simte flatată când primește complimente, însă reprezintă și o presiune uriașă de a apărea în spațiul public cu o imagine perfectă.

 “Mă simt bine când primesc complimente, nu vreau să fiu ipocrită şi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Alteori, e complicat, pentru că simt o presiune să fiu mereu impecabilă, perfectă, pentru că oamenii au anumite aşteptări, unii consideră că mereu ar trebui să fiu machiată, coafată ca la o şedinţă foto sau videoclip. Pe de altă parte, nu mă mai surprinde nimic din ce s-ar putea scrie despre mine, deja s-au spus toate, aşa că nu prea mă mai afectează”, a declarat solista într-un interviu pentru OK!Magazine.

citește și...