Antonia intervine în scandalul dintre Cătălin Măruță și Alex Velea. I-a transmis un mesaj dur prezentatorului tv

28.06.2021, 10:53
Antonia intervine în scandalul dintre Cătălin Măruță și Alex Velea. I-a transmis un mesaj dur prezentatorului tv
Antonia intervine în scandalul dintre Cătălin Măruță și Alex Velea. I-a transmis un mesaj dur prezentatorului tv

Antonia a decis să ia atitudine în scandalul dintre Cătălin Măruță și Alex Velea și a reacționat dur pe rețelele de socializare.

Artista a mărturisit că prezentatorul tv este în stare să facă orice pentru audiență, deși acest lucru presupune să se certe cu oamenii.

Antonia, mesaj dur pentru Cătălin Măruță

Antonia a mai adăugat că este dezamăgită de comportamentul lui Cătălin Măruță și nu înțelege de ce s-a ajuns până aici.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia, în mediul online.

Alex Velea, supărat foc pe Cătălin Măruță

Conflictul dintre Alex Vela și Cătălin Măruță pare departe de a se fi încheiat! Prezentatorul de la PRO TV și-a cerut iertare și a încercat să se împace cu artistul, însă Alex Velea a răbufnit și mai mult.

„Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre ”scuzele” astea false și dorința de a da bine la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie ( dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități.

Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați. În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi, eu ”prietenul tău” eram atacat din toate părțile…”, a spus Alex Velea, pe rețelele de socializare.

citește și...