Antonia, despre tensiunile din cuplu. ”Stresul își spune cuvântul”

15.06.2020, 13:04
Antonia, despre tensiunile din cuplu. ”Stresul își spune cuvântul”
Antonia, despre tensiunile din cuplu. ”Stresul își spune cuvântul”

Cântăreața Antonia a explicat de la ce sunt tensiuni în relația sa de cuplu cu Alex Velea, cel împreună cu care are doi băieți.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Deși ea și Alex Velea se înțeleg perfect, artista a mărturisit că și în cuplul lor mai există tensiuni.

”Nu sunt subiecte mari pe care să ne certăm, ci lucruri mici, depășim repede momentul. Da, cu siguranță, stresul își spune cuvântul, important e cum trecem peste, și noi, ca părinți, să nu le arătăm acest lucru copiilor, ei nu trebuie să simtă”, a mărturisit Antonia pentru revista Viva.

Întrebată cu ce anume o enervează Alex Velea, cântăreața a spus:

”Enervează e un cuvânt mare, nu mă enervează, dar sunt momente în care ne ciondănim”.

Ce spune despre pierderile financiare din această perioadă

Antonia a vorbit și despre pierderile suferite de ea și partenerul ei de viață, Alex Velea, în aceste ultime luni de criză provocată de pandemia de coronavirus din România.

”Nu suntem singurii care trecem prin această perioadă, mai toată lumea se confruntă cu pierderi. Dar continuăm să ne facem treaba cât mai bine și să sperăm că vremurile bune vor fi tot mai aproape”, a adăugat Antonia pentru sursa mai sus-menționată.

S-au mutat de curând în casă nouă

Antonia, Alex Velea și copiii lor s-au mutat de curând în casă nouă.

”Avem noroc că am reușit să ne mutăm în casă nouă și copiii au putut să se joace mult în curte…

A fost foarte bine și pentru noi, și pentru ei, și ne-am obișnuit toți super repede, e mai mult spațiu, există și curtea unde se pot juca, putem sta la aer, la soare. Ne place mult, chiar ne simțim acasă…

… E o casă care ne reflectă gusturile amândurora, este o casă minimalistă, modernă, am avut un designer de interior care ne-a ajutat și suntem mulțumiți de rezultat”, a spus cântăreața.

citește și...