Antonia a răbufnit. ”Când m-ați ajutat voi cu ceva în viața mea, de la carieră până la familie?”

10.12.2020, 16:02
Antonia a răbufnit. ”Când m-ați ajutat voi cu ceva în viața mea, de la carieră până la familie?”
Antonia a răbufnit. ”Când m-ați ajutat voi cu ceva în viața mea, de la carieră până la familie?”

Antonia s-a enervat la culme și a avut o replică extrem de dură la adresa internauților care o critică.

Sătulă să fie criticată în mediul online, cântăreața Antonia a decis să ia măsuri. Vedeta le-a dat o replică tăioasă celor care comentează la adresa ei. „Unii oameni ar trebui să învețe să își vadă de treaba lor! Nimeni nu le-a cerut părerea. Nu îți place ceea ce face altcineva, asta e problema ta…nu te apuca să le strici bucuria doar pentru că ești tu frustrat…ai propriul drum de urmat, doar al tău!”, a spus Antonia î mediul online, potrivit spynews.ro.

„Toată lumea se chinuie, încercând să mănânce și să câștige bani pentru propria familie, în special în acest an, în care a fost totul atât de greu! M-am săturat de toți acei oameni cu falsa lor „sinceritate”. Toți trebuie să mâncăm, eu nu vreau să-mi fie foame… Am copii, o casă, părinți și lista poate continua. Mai mulți bani, mai multe probleme! Vedeți-vă naibii de propriile voastre treburi, fiți cei mai „cool”, cei mai „sinceri”, noi vom face exact ceea ce trebuie să facem! Nu pot să suport oamenii care cred ei că le știu pe toate și simt nevoia să mă judece sau să-mi spună opinia lor, pe care nu am cerut-o, aceia sunt cei mai mari iposcriți. Când m-ați ajutat voi cu ceva în viața mea, de la carieră până la familie? Încercați să vă reparați pe voi înșivă! Practicați ce predicați, vă rog”, a adăugat cântăreața.

Antonia a finalizat divorțul de Vincenzo Castellano

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat, pentru click.ro, că divorțul lor a fost pronunțat. Artista a vorbit și despre o posibilă nuntă cu Alex Velea, actualul ei partener.

”Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a spus Antonia.

citește și...