Annes și-a anulat nunta. Motivul pentru care a luat această decizie

21.06.2020, 11:24
Annes și-a anulat nunta. Motivul pentru care a luat această decizie
Annes și-a anulat nunta. Motivul pentru care a luat această decizie

Cântăreața Annes a hotărât să își amâne nunta. Artista a explicat și care a fost motivul pentru care a luat această decizie.

Cântăreața Annes trăiește o poveste de dragoste cu iubitul său de mai bine de 20 de ani. Cei doi se pregăteau de nuntă anul acesta, însă vedeta s-a văzut nevoită să-și amâne planurile de a ajunge în fața altarului alături de bărbatul care o face fericită.

Annes a decis să anuleze evenimentul care urma să aibă loc în data de 27 iunie 2020. Motivul care a determinat-o pe vedetă să ia această hotărâre este legat de perioada dificilă prin care trece România din cauza pandemiei de coronavirus.

Annes a declarat că nunta a fost reprogramată pentru anul viitor, tot în luna iunie.

„Toate pregătirile erau gata. (…) Ne-am gândit să reprogramăm, am sunat și la Biserică, pentru că aveam programată și acolo cununia religioasă. Bănuți nu s-au pierdut pentru că s-a reprogramat!”, a declarat Annes la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Va avea loc anul viitor. Tot în iunie, dar pe 19!”, a adăugat artista.

Cum își dorea să arate rochia de mireasă

În urmă cu ceva timp, Annes explica cum își dorea să fie rochia sa de mireasă. Artista explica că ar vrea să aibă două rochii de mireasă pentru cel mai important eveniment din viața ei.

„Rochia de mireasă încă nu am stabilit, dar am o pleiadă de designeri. (…) Cumva o să găsesc o cale de mijloc sau o să am două rochiţe. Mi-ar plăcea ca rochia de la cununia religioasă să fie uşor decentă, dacă nu foarte decentă. Adică fără decolteu”, mărturisea cântăreața Annes.

Annes, pe numele său real Ana Constantin, are 43 de ani. Annes este o cântăreață de muzică pop/dance din România. Aceasta a devenit cunoscută pe scena muzicală din țara noastră odată cu apariția albumelor ”Înger bun” (2002) și ”Dependentă de tine” (2005).

citește și...