Anna Lesko, topless. ”Moare Irinel Columbeanu când te vede”

10.02.2020, 15:53
Anna Lesko, topless. ”Moare Irinel Columbeanu când te vede”
Anna Lesko, topless. ”Moare Irinel Columbeanu când te vede”

Cântăreața Anna Lesko s-a afișat topless în fața fanilor ei de pe rețelele de socializare. Imediat au apărut și comentariile internauților.

Conștientă că arată foarte bine, Anna Lesko nu ezită să-și arate formele în toată splendoarea în fața celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. de data aceasta, vedeta a postat o fotografie în care apare topless în balcon.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

?????Da, stiu…Acum m am trezit si ma pregatesc de o cafea?. Buna dimineata?

O postare distribuită de Anna Lesko Official (@anna_lesko) pe

”Moare Irinel Columbeanu când te vede”, i-a transmis un internaut, făcând referire la relația pe care artista a avut-o cu omul de afaceri.

Anna Lesko și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii ’90. Relația dintre Lesko si Irinel a început pe vremea când Anna era o puștoaică de 17, cu visuri mari. Pe de altă parte, el era un tânar afacerist în varsta de 38 de ani. Între ei totul a început in 1996, la Casino Constanța, la o petrecere unde frumoasa basarabeancă dansa alături de o trupă de balet. Chiar dacă mulți nu au dat nicio șansă relației, Irinel și Anna s-au iubit mai bine de opt ani.

Anna Lesko, alături de Irinel Columbeanu

Fanii i-au transmis Annei Lesko și alte mesaje după ce s-a pozat topless: ”Un corp perfect”, ”Bravo, Ana, data viitoare să ne faci cu mâinile”, ”Un corp perfect”.

Anna Lesko, în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa Cu tine eu la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. În plan personal, Anna Lesko este mama unui băiețel care se numește Adam.

citește și...