Anisia Gafton a câștigat ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

25.11.2022, 11:51
Anisia Gafton a câștigat ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”
Anisia Gafton a câștigat ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

După o luptă aprigă, care a durat aproape trei luni, și după multe dueluri pe care le-a câștigat, Anisia Gafton a câștigat show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV, și a fost încoronată drept Regina Junglei.  Cei care au decis marele câștigător al celui de-al doilea sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au fost telespectatorii, care au votat prin SMS.

Intrați în emisiune încă de la debutul ei, de pe 4 septembrie 2022, Giani Kiriță și Anisia Gafton au ajuns până în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cea care a ieșit învingâtoare, în urma voturilor de la telespectatori a fost Anisia Gafton, care a fost încoronată drept Regina Junglei.

Emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost  moderată de Cabral și Adela Popescu la postul de televiziune Pro TV. Concursul s-a desfășurat în Republica Dominicană.

Anisia Gafton a câștigat ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea”

După ce a câștigat show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Anisia Gafton a făcut primele declarații.


”Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Rux, mulțumesc din inimă! În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc. Nu îmi vine să cred că am câștigat!”, a mărturisit Anisia Gafton, citată de protv.ro.

Dragilor vă mulțumesc din inimă pentru toată susținerea și aprecierile. Nu am cuvinte sa descriu momentul… voi m-ați ajutat sa fiu”Regina Junglei”. I love you all♥️♥️🙏🙏🙏🙏, a fost mesajul transmis de Anisia Gafton pe contul său de pe o rețea de socializare.

citește și...