Angelina Jolie, văzută în Ucraina. Vedeta a fost dusă de urgență într-un adăpost după ce au început să sune sirenele antiaeriene

01.05.2022, 14:15

Imaginile postate pe rețelele de socializare o arată pe vedeta de la Hollywood, care este un trimis special pentru Națiunile Unite, într-o cafenea din țara devastată de război. Actrița, ambasador onorific al Agenției ONU pentru Refugiați a stat puțin de vorbă cu cei din jur.

Angelina Jolie a vizitat orașul Lviv, din vestul Ucrainei, pe fondul atacului rusesc asupra țării.

Imaginile postate pe rețelele de socializare o arată pe vedeta de la Hollywood, care este un trimis special pentru Națiunile Unite, într-o cafenea din țara devastată de război.

Angelina Jolie văzută în Ucraina

Guvernatorul regional al zonei a spus că Jolie, care se afla în vizită personală, a venit să vorbească cu ucrainenii strămutați care și-au găsit refugiu în oraș.

Mai multe cadavre civile sunt găsite în Bucha – cel mai recent atac din Ucraina.

Artista a vizitat o școală

În timpul călătoriei ei, ea a vorbit cu copii care urmau tratament pentru rănile suferite în lovitura cu rachete rusești asupra gara Kramatorsk.

Vedeta a vizitat și o școală, unde a cunoscut elevi și s-a pozat pentru selfie-uri cu ei. Angelina Jolie nu i-a refuzat pe cei care au dorit să aibă ca amintire o fotografie cu ea.

Ea a stat și a vorbit cu pacienți tineri, dintre care unii au cancer, și s-a întâlnit cu medici și asistente care oferă îngrijiri la spital.
Liovul fusese în mare parte nevătămat de război, dar a înregistrat primele morți de civili la mijlocul lunii aprilie, după loviturile rusești.

Câștigătoarea Oscar, Jolie a fost ambasador la agenția ONU pentru refugiați din 2001 până în 2012, înainte de a fi numită trimis special.

Potrivit ONU, artista în vârstă de 46 de ani se concentrează pe „crizele majore care au ca rezultat deplasări în masă a populației” și a contribuit „la procesul vital de găsire a soluțiilor pentru persoanele obligate să-și părăsească casele”.

Vedeta a fost dusă de urgență într-un adăpost

Tocmai a fost încărcat un videoclip cu Angelina Jolie, acre o arată fugând de pe străzile Ucrainei, sub sirenele raidului aerian.

Vedeta în vârstă de 46 de ani a fost în orașul ucrainean Lviv într-o misiune umanitară, în calitate de trimis special al Agenției Națiunilor Unite pentru Refugiați.

Videoclipul surprinde coborârea lui Jolie de pe o scară, până în stradă.

Clipul de 46 de secunde prezintă echipa vedetei care îi roagă pe reporteri să nu mai filmeze.

Angelina Jolie este întrebată dacă îi este frică, iar cineva din staff-ul ei răspunde că nu, că este în regulă. La câteva secunde, Jolie poate fi văzută și le spune fanilor din apropiere că „este  bine”.

 

 

Cu doar câteva ore mai devreme, Jolie a fost văzută luând o băutură într-o cafenea din apropiere și discutând cu localnicii.

citește și...