Angela Rusu a dezvăluit că este însărcinată! Artista a aflat și sexul bebelușului

10.01.2021, 12:08
Angela Rusu a dezvăluit că este însărcinată! Artista a aflat și sexul bebelușului
Angela Rusu a dezvăluit că este însărcinată! Artista a aflat și sexul bebelușului

Bucurie mare în familia Angelei Rusu! Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că este însărcinată și va aduce pe lume o fetiță în luna mai. Soțul ei, Marius, e în culmea fericirii.

Angela Rusu este gravidă! Artista mai are două fiice mari, Larisa (25 de ani) și Rebeca (18 ani). Potrivit Click, ea a făcut nenumărate drumuri la clinica de fertilizare din București a medicului Andreas Vithoulkas.

Angela Rusu are o relație de zece ani cu Marius Moldovan, iar peste câteva luni vor deveni părinți.

Angela Rusu este gravidă

‘Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulțumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut. Maria o va chema pe fetiță, este un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut și evenimente, pot să cânt în continuare, nu am grețuri, nu am niciun alt disconfort’, a mărturisit Angela pe canalul ei de Youtube.

Cântăreața Angela Rusu a dezvăluit cum l-a cunoscut pe partenerul ei de viață și cum a început povestea de dragoste dintre ei.

”Am făcut primul pas și m-a refuzat și m-a refuzat, chiar primul pas, al doilea și al treilea, am avut trei încercări și mi-a dat pas, asta se întâmpla de Crăciun când ne-am întâlnit la o petrecere. M-a refuzat elegant, normal, că avea altă relație. A fost corect!”, a explicat Angela Rusu la postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

I-a ars restaurantul din temelii

La finalul lui 2019, Angela Rusu a trecut prin momente grele după ce sala de evenimente situată pe strada Fizeșului din Gherla a ars din temelii.

Conform spynews.ro, restaurantul nu ar fi fost asigurat, așa că paguba este de 600.000 de euro. Angela Rusu a precizat că incendiul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

‘Viaţa merge înainte. O să trecem şi peste nenorocirea aceasta. Este foarte important pentru noi că nu au existat victime. Aş vrea să se ştie că eu am descoperit focul, am sunat la 112 şi am evacuat angajaţii firmei. Nu erau persoane străine în local la momentul respectiv, doar angajaţii firmei care se ocupă de organizarea evenimentelor’, a spus Angela Rusu, conform Observator.

citește și...